Χειροτονία Πρεσβυτέρου στην Αγυιά Κυδωνίας 

Με κάθε λαμπρότητα, αλλά και σε κλίμα συγκίνησης τελέστηκε το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου, η εις Πρεσβύτερον χειροτονία του Διακόνου π. Ευαγγέλου Δροσινού από τον Σεβ. κ. Δαμασκηνό στον Ιερό Ναό Αγίων Κων/νου και Ελένης στην Αγυιά Κυδωνίας, στον οποίο και θα διακονεί.

Στο κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος, αφού αναφέρθηκε στην ύψιστη σημασία της εκκλησίας και στους πιστούς, έκανε λόγο για τους κληρικούς και τους λαϊκούς που την πλαισιώνουν. Έπειτα, ευχήθηκε να έχουν όλοι ευλογία του Θεού στη ζωή τους, όντας υπό την προστασία Του. Οι κληρικοί τόνισε, έχουν αυτόν τον ρόλο και ευχήθηκε ο π. Ευάγγελος με τη διακονία του να είναι το στήριγμα των πιστών και της κοινωνίας.

Προ της απολύσεως, ο Αρχιερατικός Επίτροπος της Ε’ Αρχ. Περιφέρειας Πρωτ. Εμμανουήλ Χατζηδάκης έκανε λόγο για τη μέγιστη σημασία της χειροτονίας του διακόνου π. Ευαγγέλου και ευχαρίστησε για τη στήριξη και την παρουσία του τον Σεβασμιώτατο, ενώ με ευχαριστήριου λόγους μίλησε και ο Πρόεδρος του Ποικιτιστικού Συλλόγου.

Ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος Πρωτ. του Οικ . Θρόνου Γεώργιος Περάκης, ο Αναπλ. Γεν. Αρχ. Επίτροπος Πρωτ. Γεώργιος Σεργάκης και πλειάδα Ιερέων και πιστών παρέστησαν στην χειροτονία, ευχόμενοι τα δέοντα στο νέο Πρεσβύτερο π. Ευάγγελο.