Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του το ΠΑΣΟΚ

Κατάμεστη ήταν η αίθουσα του ιστορικού καφέ “Κήπος”, το απόγευμα της Τετάρτης, στην πολιτική εκδήλωση για την κοπή της πίτας της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Χανίων παρουσία του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ κ. Μιχάλη Κατρίνη.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων, τα μέλη της ΝΕ του κόμματος, πολιτευτές, ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων Νίκος Καλογερής, ο Δήμαρχος Χανίων Παναγιώτης Σημαδηράκης,  εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και φορέων του Νομού καθώς και πολλά παλαιά και νέα στελέχη του ΠΑΣΟΚ.

Στις δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους ο κ. Κατρίνης εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση της ΝΔ και τόνισε την ανάγκη για μία νέα πολιτική που έχει ανάγκη η χώρα για να επιλύσει τα μεγάλα προβλήματα στον τομέα της οικονομία, της υγείας και της

Παράλληλα εξέφρασε την αισιοδοξία του για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης από το ΠΑΣΟΚ στις επερχόμενες ευρωεκλογές. ” H Κρήτη των μεγάλων δημοκρατικών αγώνων πρέπει να δώσει το πιο ηχηρό μήνυμα για την ανατροπή του σημερινού παρακμιακού πολιτικού σκηνικού. Γιατί υπάρχει μία μεγάλη κοινωνική προοδευτική πλειοψηφία, που αναζητά διέξοδο και έκφραση. Αυτή είναι η ευθύνη του ΠΑΣΟΚ, αυτή είναι η ευθύνη όλων μας”, τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Κατρίνης.