Τέσσερα χρόνια από τον θάνατο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη

Το ετήσιο μνημόσυνο του πρώην Πρωθυπουργού, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, τελέστηκε στο κοιμητήριο του Αργουλιδέ στο Ακρωτήρι, στον οικογενειακό τάφο.

Προηγήθηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία τελέσθηκε το Σάββατο 29 Μαΐου έ.ε. στον Ιερό Ναό Τιμίου Σταυρού στον Αργουλιδέ Ακρωτηρίου ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνού.

Το τρισάγιο τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ.κ. Δαμασκηνός, παρουσία του Επίσκοπου Δορυλαίου κ.κ. Δαμασκηνού και του Επισκόπου Ευμενείας κ.κ. Ειρηναίος.

Να σημειωθεί στο τρισάγιο μνημονεύτηκε και η σύζυγος του πρώην Πρωθυπυργού, Μαρίκα Μητσοτάκη, καθώς συμπληρώνονται 9 χρόνια από τον θάνατό της.

Το μνημόσυνο έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο, παρόντος του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, της συζύγου και του γιου του.

Παρόντες επίσης η Ντόρα Μπακογιάννη με τον σύζυγό της Ισίδωρο Κούβελο, οι αδελφές τους Κατερίνα και Αλεξάνδρα Μητσοτάκη μετά των συζύγων τους, καθώς και ο στενός συνεργάτης του πρώην Πρωθυπουργού και πρώην βουλευτής Χανίων, Στέλιος Νικηφοράκης, όπως επίσης και ο πρώην βουλευτής, Κυριάκος Βιρβιδάκης.

Επίσης το παρών έδωσαν η Διευθύντρια του Ιδιαιτερου Γραφείου του Κων/νου Μητσοτάκη επί 40 έτη κ. Σάκη Κυπραίου, ο Υπεύθυνος Προσωπικής Ασφαλείας του μακαριστού, κ. Μανούσος Γρυλλάκης, ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του, κ. Ιωάννης Πευκιανάκης καθώς και ο Νομικος Σύμβουλος επί σειρά ετών του πρώην Πρωθυπουργού, Δικηγόρος κ. Σάκης Κεχαγιόγλου. 


Parakritika.gr