Συμμορία 14χρονων έχει κάνει άνω – κάτω γειτονιά στο Ηράκλειο

Δυνατή μουσική και ανύκουστες… βωμολοχίες είναι λίγα από τα χαρακτηριστικά του «μενού» της συμπεριφοράς των 14χρονων που έχουν κάνει την γειτονιά να είναι ανάστατη

Δεν έχει προηγούμενο η συμπεριφορά νεαρών στο Ηράκλειο, που μόλις νυχτώσει γίνονται ο φόβος της γειτονιάς στην οδό Παπαπέτρου Γαβαλά. Σύμφωνα με καταγγελίες δεκάδων πολιτών, το ραντεβού δίνεται γύρω στις 8 έξω απο γνωστό κατάστημα επίπλων και η «παρέα» ξημερώνεται σε συγκεκριμένο σημείο, ενώ  επιδεικτικά προκαλούν περαστικούς αλλά τις οικογένειες που διαμένουν στην περιοχή.

Δυνατή μουσική και ανύκουστες… βωμολοχίες είναι λίγα από τα χαρακτηριστικά του «μενού» της συμπεριφοράς των 14χρονων που έχουν κάνει την γειτονιά να είναι ανάστατη.

Δεν είναι λίγες οι φορές, που επιτίθενται φραστικά σε όποιον τους κάνει παρατήρηση, ενώ με απαράμιλλο τσαμπουκά δημιουργούν φασαρίες μπροστά στα μάτια μικρών παιδιών.

Οι καταγγελίες κάνουν λόγο και για επιθέσεις σε αυτοκίνητα και περαστικούς με… λεμόνια που άλλοτε γίνονται για ”χαβαλέ” με κίνδυνο την πρόκληση τροχαίου ατυχήματος σε έναν τόσο πολυσύχναστο δρόμο και άλλοτε για να εκδικηθούν οι νεαροί τους κατοίκους που απλά ζήτησαν πολιτισμένα να αποχωρήσουν από το σημείο.

Πάντως και παρά τις καταγγελίες στην ΕΛΑΣ, οι νεαροί «συμμορίτες» δεν φαίνονται να συγκινούνται, συνεχίζοντας το νταβατζιλίκι τους.

Ευχή των κατοίκων στην Παπαπέτρου Γαβαλά να μπεί ένα τέλος σε αυτή την κατάσταση είτε με πιο εντατικές συστάσεις απο την ΕΛΑΣ είτε οι γονείς των νεαρών να φροντίσουν να τους συνετίσουν, διαφορετικά όπως λένε  θα λάβουν δραστικά μέτρα νομικής φύσεως ενάντια στη συμπεριφορά των ανηλίκων.