Συγκίνηση για τον Οικουμενικό Πατριάρχη από 18 Κρητικοπούλα – Τι συνέβη

Κρητική μουσική, μαντινάδες και τραγούδια αφιέρωσαν στον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο στη Κωνσταντινούπολη,18 Κρητικοπούλα μαθητές του Μουσικού Σχολείου Ηρακλείου και το σύνολο «Γέφυρες».

Η επίσκεψη – συνάντηση με τον Παναγιώτατο έγινε σήμερα Πέμπτη (21/3) σε κλίμα χαράς και συγκίνησης στο Φανάρι παρόντος του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ.κ. Ευγενίου, ο οποίος και έκανε τον προγραμματισμό της επίσκεψης στο Πατριαρχείο.

Εμφανώς ευχαριστημένος ο Παναγιώτατος από την επίσκεψη-μουσική απόδοση, τα τραγούδια και την αγάπη τον μαθητών, – εξέφρασε τις ευχαριστίες του στον προκαθήμενο της Εκκλησίας της Κρήτης και σε όλη την Κρητική αποστολή, μαθητές, συνοδούς τους εκπαιδευτικούς, στους οποίους παράλληλα με την ευλογία του, δόθηκαν αναμνηστικά δώρα!.

Θερμές ευχαριστίες για την υποδοχή, τη φιλοξενία, την χαρά και συγκίνηση τους που βρέθηκαν στο Πατριαρχείο, εξέφρασαν από την πλευρά τους όλα τα μέλη της  Κρητική αποστολής.

Fanari

Οι μαθητές του Μουσικού σχολείου και το σύνολο «Γέφυρες» βρίσκονται στην Κωνσταντινούπολη προκειμένου να πάρουν μέρος σε διαπολιτισμικό πρόγραμμα- εκδήλωση με την συμμετοχή και  άλλων μουσικών στο γνωστό Πολιτιστικό κέντρο «kadikòy».

Πηγή: neakriti