Σάπιες από σκουλήκι πολλές κολόνες της ΔΕΗ! Έπεσε μία στα Χανιά, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κανείς

Σωριάστηκε μία ξύλινη κολόνα της ΔΕΗ στα Χανιά, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κάποιος εργαζόμενος ή πολίτης.

Σύμφωνα με τον κ. Κωνσταντίνο Φωκά, εναερίτη της ΔΕΗ και πρόεδρο του συμβουλίου της Δ.Ε. Σούδας, υπάρχουν πολλές κολόνες στα Χανιά και χιλιάδες στην Ελλάδα που είναι σάπιες και υπάρχει ο κίνδυνος να πέσουν ανά πάσα ώρα και στιγμή.

Στην τελευταία μάλιστα παρτίδα έχουν παρατηρηθεί μικές τρύπες σε πολλές κολόνες όπου μέσα βρίσκεται το σκουλήκι και τις τρώει σιγά – σιγά.

Όπως σημειώνει ο κ. Φωκάς… «Συνάδελφοι εναερίτες, προσοχή! Άλλη μία σάπια κολόνα έπεσε στις αρχές του μήνα στην περιοχή των Χανίων. Υπάρχουν χιλιάδες σάπιες κολόνες σε όλη την επικράτεια και καλό θα είναι όλοι όσοι αναρριχώμαστε να έχουμε τα μάτια μας δεκατέσσερα! Χτύπημα με το πέδιλο ή με σφυρί στη βάση του στύλου και αν ο ήχος που ακούγεται θυμίζει κούφια, δεν βγαίνουμε. Επίσης σε πολλές κολόνες αυτής της παρτίδας έχει παρατηρηθεί να υπάρχουν πάρα πολλές τρύπες όπου μέσα βρίσκεται το σκουλήκι. Επίσης, όποιος συνάδελφος αντιληφθεί μία τέτοια περίπτωση, να ενημερώσει άμεσα τους εργοδηγούς και τους συναδέλφους του από τον ΟΣΜΟ».

 

Parakritika.gr