Δυο Νεαροί Οδηγούνται Στον Εισαγγελέα Για Τον Σκληρό Ξυλοδαρμό 30 Χρονου

Με μπουνιές και κλωτσιές χτυπούσαν στο πρόσωπο δύο άγνωστοι νεαροί Όλα ξεκίνησαν ξημερώματα του Σαββάτου 2:30 τα ξημερώματα  στην Παλιά Πόλη οπότε και το θύμα επέστρεφε σπίτι του μαζί με ένα φίλο του. Ξαφνικά τρεις νεαροί που φαινόταν να τους έχουν στήσει καρτέρι τους έκοψαν αναίτια τον δρόμο , μην αφήνοντάς τους να περάσουν .

Αφού πρώτα τους προκάλεσαν φραστικά και είδαν ότι δεν αντιδρούσαν , ξεκίνησαν χωρίς κανένα άλλο λόγο τα χτυπήματα. Έριξαν τον 30 χρονο στο έδαφος και όλοι μαζί τον γρονθοκοπούσαν στο πρόσωπο. Ο φίλος που τον συνόδευε τρομάζοντας , έτρεξε και το έβαλε στα πόδια. Κάποια στιγμή οι περαστικοί αλλά και άνθρωποι από τα γειτονικά σπίτια και τα μαγαζιά βγήκαν έξω να δουν τι γίνεται και τότε οι δράστες αναγκ΄στηκαν να σταματήσουν την επίθεση και να φύγουν για να μην τους εντοπίσουν.

Ο φίλος του θύματος που είχε τρέξει να προφυλαχτεί γύρισε να δει που είναι ο φίλος του. Τον είδε πεσμένος στο έδαφος και αμέσως κάλεσε ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου. Η Αστυνομία βασισμένη σε περιγραφές από αυτόπτες μάρτυρες εντόπισε τελικά τους δυο δράστες που σήμερα οδηγούνται στον Εισαγγελέα. Είναι ένα ακόμα επεισόδιο με ανεξέλεγκτες διαστάσεις που καταγράφεται ξημερώματα στην Παλιά Πόλη …μεγαλώνοντας την λίστα με περιστατικά αναίτιων επιθέσεων και βίαιων συμπεριφορών .