Κατάστημα Της Αλυσίδας «Πλαίσιο» Ανοίγει Στα Χανιά;

Το νέο κατάστημα της γνωστής αλυσίδας προϊόντων υψηλής τεχνολογίας θα βρίσκεται στο χώρο του πρώην κινηματογράφου «Απόλλων», στη συμβολή των οδών Αποκορώνου και Μπότσαρη.

Οι πηγές αναφέρουν ότι η εταιρία έχει ήδη συμφωνήσει να «κλείσει» το συγκεκριμένο ακίνητο, το οποίο είχε ερημώσει εδώ και λίγα χρόνια, όταν και σταμάτησε να λειτουργήσει ως κατάστημα γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ.

Η δημιουργία του νέου καταστήματος ΠΛΑΙΣΙΟ αναμένεται να αναβαθμίσει σημαντικά την περιοχή, καθώς θα «τραβήξει» κόσμο από το λεγόμενο παραδοσιακό κέντρο των Χανίων.

Ακόμη είναι άγνωστο το πως θα διαμορφωθεί, πάντως, ο χώρος είναι πολύ μεγάλος και ικανός να φιλοξενήσει ένα πολυεπίπεδο μοντέρνο κατάστημα προϊόντων υψηλής τεχνολογίας.

Ποια είναι η εταιρία ΠΛΑΙΣΙΟ

Η Πλαίσιο Computers εκφράζει την πλέον σύγχρονη εμπορική προσέγγιση στην Ελλάδα. Το επιχειρηματικό μοντέλο «Πλαίσιο» είναι πολυκαναλικό, πολυπελατειακό και πολυπροϊοντικό.

Το Πλαίσιο διαθέτει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων κατέχοντας έτσι τον χαρακτηρισμό ενός πολυπροϊoντικού επιχειρηματικού μοντέλου.

Ως πολυκαναλικό μοντέλο πωλήσεων αποτελείται από τέσσερα ξεχωριστά κανάλια:

  • 1. Καταστήματα: με 23 καταστήματα στην Ελλάδα και Βουλγαρία
  • 2. Κατάλογοι: 6 διαφορετικοί κατάλογοι κάθε μήνα. Περισσότερα από 9.300.000 αντίτυπα το χρόνο
  • 3. Τηλεφωνική εξυπηρέτηση – Β2Β: 250 συνεργάτες, 160.000 ενεργές επιχειρήσεις – πελάτες
  • 4. Διαδίκτυο: με τρία sites πωλήσεων: www.plaisio.gr, www.plaisiob2b.gr, www.plesio.bg και δύο sites περιεχομένου www.myplaisio.gr, www.plaisioradio.gr

Τέλος το πλαίσιο εκφράζει ένα πολυπελατειακό επιχειρηματικό μοντέλο εξυπηρετώντας τρεις διαφορετικές κατηγορίες πελατών:

  • B2C: 110.000 επαφές/ ημέρα
  • B2B: 160.000 ενεργές επιχειρήσεις/ πελάτες

Parakritika.gr