Η αλήθεια για το «κόψιμο» Ουγγαρέζου από το πρωινό- Τι λέει ο ίδιος

«Mega με Μία» χωρίς τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Ο παρουσιαστής ήταν άφαντος σήμερα το πρωί από την εκπομπή, αναφορά δεν έγινε στο πρόσωπό του παρά μόνο από τον δημοσιογράφο Νίκο Γεωργιάδη που βρέθηκε στο πλατό ως καλεσμένος-αντικαταστάτης, μαζί με τον συνεργάτη της εκπομπής Χρήστο Νέζο, ο οποίος συνηθίζει να κάνει τις ζωντανές συνδέσεις εκτός πλατό. Το μέλλον, προς το παρόν, προβλέπεται θολό.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, χθες έγινε συμπρωταγωνιστής ενός παράξενου διαλόγου με τον Μάρκο Σεφερλή σχετικά με τα σενάρια της μεταγραφής του πρώτου στον ΑΝΤ1. Αυτή η συζήτηση στον αέρα της εκπομπής δεν είχε καθόλου κατάληξη για τη σχέση των δυο συνεργατών και η συνέχεια σφραγίστηκε δημόσια σήμερα.

Το παρασκήνιο και η σημερινή απουσία Ουγγαρέζου

«Δεν έχω πρόβλημα να μιλήσω μαζί του, αλλά δε θα πάρω πίσω τη δυσαρέσκειά μου. Πολλώ δε μάλλον να ζητήσω συγγνώμη». Αυτά τα λόγια μεταφέρουν στο theTOC.gr πηγές από το κανάλι, λέγοντας ότι είναι τα λόγια του Δημήτρη Ουγγαρέζου σήμερα το πρωί, που έφτασε στο στούντιο από όπου βγαίνει το πρωινό. Ετοιμάστηκε, βρέθηκε στην ώρα του στο πόστο του και ενημερώθηκε από την αρχισυντάκτρια της εκπομπής, Αγγελική Γιαννακοπούλου, ότι δεν θα τον χρειαστούν στο πλατό.

Μάλιστα έκανε ανάρτηση στο Twitter γράφοντας:

Οι ίδιες πηγές λένε ότι η εξαφάνισή του οφείλεται στην τελευταία ατάκα που ειπώθηκε χθες μετά τον πρωτοφανή διάλογο-κάρφωμα-επίθεση, ανάμεσα σε εκείνον και τον Μάρκο Σεφερλή, η οποία ήταν από μεριάς Ουγγαρέζου -έχοντας πετάξει το μικρόφωνο- «Είναι ξεφτίλα!», εννοώντας τη συζήτηση και την έκθεσή του δημόσια χωρίς να υπάρχει καμία επίσημη μεταγραφή. Αυτή την κίνηση και την ατάκα δεν την είδαν και δεν την άκουσαν οι τηλεθεατές παρά μόνο όσοι βρίσκονταν στο πλατό.

Σύμφωνα με τα όσα λέγονται στους διαδρόμους στο Mega, άνθρωποι του καναλιού μίλησαν τηλεφωνικά σήμερα το πρωί με τον Μάρκο Σεφερλή και του ζήτησαν «συγγνώμη» εκ μέρους του Δημήτρη Ουγγαρέζου, αλλά ο ηθοποιός-παρουσιαστής ζήτησε αυτό να συμβεί επί προσωπικού.

Το ραντεβού του Ουγγαρέζου με το Mega- Το συμβόλαιο, η αποχώρηση

Το κλίμα που έχει δημιουργηθεί τα τελευταία 24ωρα μπορεί να μη βρει την καλύτερη λύση, αλλά σίγουρα θα βρει μία λύση. Το πολυπόθητο ραντεβού του Ουγγαρέζου με το Mega, το οποίο ζητάει από τον Ιανουάριο, ορίστηκε για την επόμενη εβδομάδα.

Η αδιαφορία που ένιωσε ο Ουγγαρέζος από την πλευρά του καναλιού ήταν εκείνη που τον έσπρωξε στο να κάνει μία πρώτη συζήτηση με τον ΑΝΤ1 και να ακούσει όσα είχαν να του προτείνουν, χωρίς να προχωρήσει σε συμφωνία. Άλλωστε είχε πρώτα απευθυνθεί στο κανάλι που τον ανέδειξε και συνεργάζεται πολλά χρόνια μαζί του.