Εδώ ο παπάς εκεί ο παπάς…που είναι ο παπάς;

Αποκαλυπτικός ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης του Δημοτικού Συμβουλίου Αποκορώνου, Κώστας Γύπαρης, κατά τη διάρκεια συζήτησης για την έκδοση ψηφίσματος στήριξης στον Δήμαρχο, Χαράλαμπο Κουκιανάκη, για την ανήθικη και υβριστική διαδικτυακή ανάρτηση στην ηλεκτρονική εγκυκλοπαίδεια wikipedia.

Όπως είπε, τόσο ο ίδιος, όσο και ο Δήμαρχος, γνωρίζουν ποιος έκανε την συγκεκριμένη δημοσίευση, αλλά και τον λόγο που προχώρησε σε σειρά ύβρεων σε βάρος του κ. Κουκιανάκη.

Αρχικά, απαντώντας σε ερώτηση του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δ.Σ. Αποκορώνου, Ανδρέα Κουκλινού, ο κ. Κουκιανάκης είπε… “Έχω βάσιμες υποψίες και υπόνοιες ότι σχετίζεται με τους πυλώνες και τις ανεμογεννήτριες. Επικοινώνησα με τον Αστυνομικό Διευθυντή και τον κατέστησα υπεύθυνο αν συμβεί οτιδήποτε σε μένα ή στην οικογένειά μου. Περιμένω την επίσημη θέση της πολιτείας σε αυτό το αδιανόητο που συνέβη. Δεν δέχθηκα κανένα τηλέφωνο συμπαράστασης από κανέναν”.

“Δεν ξέρετε ποιος σας το έχει κάνει; Δεν το γνωρίζετε το όνομα; Γιατί αν το ξέρετε συζητάμε εκ του περισσού… Επειδή εγώ γνωρίζω ποιος σας το έχει γράψει και το γνωρίζετε κι εσείς… Και το όνομα ξέρετε και για ποιο λόγο ξέρετε… Και δεν έχει και καμία σχέση με αυτό που λέτε για ανεμογεννήτριες και πυλώνες. Σας το γράψανε λοιπόν για άλλους λόγους. Ξέρετε ποιος το έχει γράψει και μην κοροϊδεύετε το σώμα”, τόνισε με τη σειρά του ο κ. Γύπαρης.

“Τον προκαλώ τον κ. Γύπαρη να πει δημόσια το όνομα αφού γνωρίζει”, είπε ο κ. Κουκιανάκης.

“Δεν θα το πω το όνομα, θα βγει… Ήδη το ξέρετε πολύ καλά και μην κοροϊδευόμαστε. Σε αυτά τα προσωπικά παιχνιδάκια δεν συμμετέχω”, ανταπάντησε ο κ. Γύπαρης.

“Ασφαλώς και δεν γνωρίζω ποιος το έκανε, άρα ο κ. Γύπαρης θα κληθεί από την αστυνομία να πει ποιος είναι. Να αποσυρθεί λοιπόν το ψήφισμα”, ζήτησε ο κ. Κουκιανάκης.

“Οταν τελειώσουμε τη συνεδρίαση θα το πω το όνομα στον κ. Δήμαρχο κι αν με καλέσει ο Εισαγγελέας επίσης θα του το πω”, κατέληξε ο κ. Γύπαρης.

“Η Λαϊκή Συσπείρωση καταδικάζει την συγκεκριμένη ενέργεια κατηγορηματικά. Οποιος έχει στοιχεία να τα καταθέσει στον Εισαγγελέα”, σημείωσε ο κ. Νικήτας Μελισσάκης.

“Ξέρουμε κε Μελισσάκη ποιος είναι. Δεν είπα να αποσυρθεί το ψήφισμα, είπα ότι δεν συμμετέχω σε αυτά τα καραγκιοζιλίκια. Τον ξέρετε ποιος είναι, τον έχετε πάρει και τηλέφωνο!”, είπε για μία ακόμη φορά ο κ. Γύπαρης.

Τελικά το ψήφισμα εκδόθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο Αποκορώνου. Θα πρέπει πάντως να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο λήμμα με το ονοματεπώνυμο του Δημάρχου Αποκορώνου έχει κατέβει.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 24’30” ΚΑΙ ΜΕΤΑ