Αποκόρωνας: Έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα στο AntonisGarden

Η γνωστή επιχείρηση κατασκευής και συντήρησης κήπων Antonis Garden στη Γεωργιούπολη γιόρτασε την έλευση του νέου έτους με κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος συνεργάτες, συνάδελφοι και φίλοι βρέθηκαν ανήμερα της ονομαστικής γιορτής του ιδιοκτήτη Αντώνη Κοκολαντωνάκη στο χώρο του, γιόρτασαν και ευχήθηκαν για μια όμορφη χρονιά γεμάτες νέες δημιουργίες.

_cuva

Με τη 50ετή εμπειρία από τις αρχές της δεκαετίας το ’70 καθώς η επιχείρηση μετρά ήδη 2 γενιές, τις ανταγωνιστικές τιμές και την άριστη ποιότητα των προϊόντων, στην “AntonisGardenCenter” δίνουν τον καλύτερο εαυτό σε κάθε δουλειά, είναι και παραμένουν κοντά στον πελάτη, χτίζοντας ταυτόχρονα μια σχέση εποικοδομητική και πάνω απ’ όλα εμπιστοσύνης!!!

Στο κατάστημά, ένα οργανωμένο κέντρο κήπου, ο πελάτης μπορεί να βρει μια μεγάλη ποικιλία φυτών και δέντρων, είδη κήπου, λιπάσματα και φαρμακευτικά σκευάσματα για τα φυτά, αλλά και χρήσιμα αγροτικά εργαλεία.
Ο πελάτης μπορεί να τους ρωτήσει , ή ακόμα και να τους ζητήσει την επαγγελματική τους συμβουλή για τη δημιουργία του κήπου που επιδιώκει να έχει και των φυτών που ενδιαφέρεται να αξιοποιήσει.
Κάθε δουλειά είναι ξεχωριστή. Γνώση, εμπειρία, υπευθυνότητα και μεράκι αποτελούν τα πολύτιμα εργαλεία για να κάνουν αυτό που επιθυμεί ο πελάτης