Ανοιξε το σπίτι του Santa Run!

Η αντίστροφη μέτρηση για το Santa Run Chania 2017 άρχισε το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου με τα επίσημα εγκαίνια του σπιτιού του Santa Run, που πραγματοποιήθηκαν μέσα σε υπέροχη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, ενθουσιασμό και κέφι στο κέντρο των Χανίων.

Το χριστουγεννιάτικο ανθρώπινο «τρενάκι» των Αη Βασίληδων και των γνωστών ξωτικών ξεκίνησε την… πορεία του από την οδό Βολουδάκηδων 17 και με μπαλόνια, σφυρίχτρες ξεσήκωσε με το κέφι του τα Χανιά προσκαλώντας τους Χανιώτες να συμμετάσχει όχι μόνο στο 7ο ραντεβού του φετινού Santa Run Chania, αλλά και στις πλούσιες-ποικίλες δράσεις που είναι στο σπίτι του Santa Run προγραμματισμένες μέχρι τις 23 Δεκεμβρίου.

Στην σαββατιάτικη πρεμιέρα μικροί φίλοι που πλημμύρισαν με τους γονείς τους τον ειδικά διαμορφωμένο και «ζεστό» χώρο επιδόθηκαν σε χειροτεχνίες, όπου με την εμψύχωση της κυρίας Παρταλά έφτιαξαν τις χριστουγεννιάτικες κάρτες και τα ημερολόγιά τους, ενώ σκανδαλιάρικα καλικαντζαράκια κέρναγαν τους επισκέπτες γλυκά.

Αύριο, Κυριακή 9/12 στις 12 το μεσημέρι, η Ζωή Βασιλοκωνσταντάκη και η Αναστασία Κοκολάκη θα φτιάξουν τρισδιάστατες κατασκευές μαζί με τους φίλους του Santa Run.

Μη χάσετε την ευκαιρία να δηλώσετε κι εσείς συμμετοχή σε όλες τις φετινές δράσεις και κυρίως στο 7ο Santa Run Chaniaγια να ζήσετε μία μοναδική χριστουγεννιάτικη εμπειρία.

Οι δηλώσεις συμμετοχών έχουν ανοίξει και μπορείτε να δηλώσετε είτε στο σπίτι του Santa Run καθημερινά είτε στο www.santarunchania.com.