Ψάχνουν στα μοναστήρια για να βρουν τον ισοβίτη… ιερέα

Ένας ισοβίτης – σύμφωνα με πληροφορίες της Αστυνομίας- ο οποίος πήρε άδεια από τις φυλακές της Νέας Αλικαρνασσού έχει εξαφανιστεί. Όχι μόνο δεν επέστρεψε, αλλά φαίνεται πως έχει βρει καταφύγιο σε κάποιο μοναστήρι!

Σύμφωνα με το creteplus.gr, οι αστυνομικές Αρχές του Ηρακλείου αναζητούν τον 45χρονο ο οποίος – όπως αναφέρει η εφημερίδα “Πατρίς”- είχε καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη για φόνο που είχε διαπράξει τον Οκτώβριο του 2006 και είχε μεταφερθεί στο Ηράκλειο και το σωφρονιστικό κατάστημα της Νέας Αλικαρνασσού από αυτό του Δομοκού, το Νοέμβρη του 2013.

Το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. έχει εκδώσει σήμα το οποιο έστειλε σε όλες τις Αστυνομικές Διευθύνσεις της Ελλάδας, προκειμένου να εντοπιστεί ο Γεωργιανός “ιερέας”, που πήρε άδεια στις 24 Απρίλη, αλλά δεν επέστρεψε στις 31 του ίδιου μηνα, ως όφειλε.

Σημειώνεται ότι είχε πάρει μια ακόμη άδεια παλιότερα και είχε επιστρέψει κανονικά, ενώ γενικά η συμπεριφορά του εντός των φυλακών ήταν πολύ καλή, φανερώνοντας μάλιστα πως ήταν άνθρωπος του Θεού. Μια συμπεριφορά βέβαια, η οποία μπορεί να ήταν προσχηματική, θέλοντας να παραπλανήσει τους αστυνομικούς.