Φονικό στον Μυλοπόταμο: Στον Ανακριτή ο 45χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης

Απολογείται σήμερα ενώπιον του Ανακριτή Ρεθύμνου ο 45χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης της δολοφονίας με θύμα ένα 22χρονο, που έγινε το απόγευμα της περασμένης Κυριακής στον Αργουλιό Μυλοποτάμου.

Τα μέτρα της αστυνομίας είναι δρακόντεια και έχει εκπονηθεί ειδικό σχέδιο για την μεταγωγή του από την αστυνομική διεύθυνση, στα δικαστήρια, για την αποτροπή τυχόν επεισοδίων.

Ο Εισαγγελέας άσκησε εναντίον του 45χρονου ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ο 45χρονος αναμένεται να δώσει τη δική του εκδοχή για τα όσα διαδραματίστηκαν έξω από το σπίτι της αδελφής του θύματος, τι είχε προηγηθεί, αλλά και τις σχέσεις του με τον 22χρονο.

Στη δικογραφία περιλαμβάνονται οι καταθέσεις της οικογένειας του θύματος, της οικογένειας του 45χρονου, αυτοπτών μαρτύρων καθώς και τα ιατροδικαστικά ευρήματα.

Υπενθυμίζεται ότι ο 45χρονος παραδόθηκε στην αστυνομία το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του ενώ παρέδωσε και το πιστόλι με το οποίο φέρεται να πήρε τη ζωή του 22χρονου.

ΠΗΓΗ: ekriti.gr