Υπάλληλος ασφαλείας “πέταξε” έξω από το ΤΕΠ μητέρα καρκινοπαθούς

Απίστευτες καταστάσεις βίωσε μία μητέρα, νοσηλεύτρια επί 32 χρόνια, της οποίας η κόρη έχει πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας και χρειάστηκε πριν από λίγες ημέρες να πάει στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Χανίων.

Όπως καταγγέλλει στο Parakritika.gr η μητέρα (τα στοιχεία της οποίας είναι στη διάθεσή μας), η κόρη της χρειάστηκε να πάει στο ΤΕΠ του Νοσοκομείου Χανίων κι ενώ οι γιατροί της είπαν να μείνει μέσα, καθώς έπρεπε να τους δώσει την ειδική αγωγή που λαμβάνει, ένας σεκιουριτάς την «πέταξε» έξω, ενώ στη συνέχεια και παρά το ότι της είπαν να ξαναμπεί μέσα, ο ίδιος σεκιουριτάς την έβγαλε και πάλι εκτός, επικαλούμενος εντολή της διοίκησης.

Μάλιστα, όπως λέει η κα Ε.Π., ο υποδιοικητής του ιδρύματος ζήτησε και αυτός να απομακρυνθεί από το ΤΕΠ, παρά το γεγονός ότι με δάκρυα στα μάτια του ζήτησε να παραμείνει εκεί, όπως ζητούσαν και οι γιατροί.

«Γελούσε και με χλεύαζε όταν του έλεγα ότι δεν συμμερίζεται τον ανθρώπινο πόνο», μας λέει χαρακτηριστικά για τον τρόπο με τον οποίο την αντιμετώπισε ο υποδιοικητής του Νοσοκομείου.

Όσο για τον διοικητή Μηνά Βουλγαρίδη έκανε πως δεν την γνώριζε, όπως αναφέρει η ίδια, παρά το γεγονός ότι είναι μαζί σε επιτροπές του Δήμου Χανίων, καθώς η συγκεκριμένη γυναίκα ήταν υποψήφια με τη δημοτική παράταξη του Άρη Παπαδογιάννη στις τελευταίες εκλογές.

«Ότι και να πω για τους γιατρούς και τις νοσοκόμες του Νοσοκομείου είναι λίγο. Προσπαθούν να κρατήσουν με το φιλότιμό τους το Νοσοκομείο μας όρθιο. Εύχομαι στους κυρίους που με αντιμετώπισαν έτσι να μην τους τύχει ποτέ ο καρκίνος να χτυπήσει την πόρτα τους», μας λέει η μητέρα, η οποία θέλησε να πει στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη τι ακριβώς έχει, πηγαίνοντας την κόρη της από νοσοκομείο σε νοσοκομείο και αυτός την απέκλεισε από το λογαριασμό του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης!

«Εύχομαι να μην χτυπήσει την πόρτα τους ο καρκίνος κάποια στιγμή. Δεν μπορούν να καταλάβουν τον πόνο της μάνας. Εμένα το παιδί μου θα πεθάνει κάποια στιγμή, αλλά αυτοί οι κύριοι θα έχουν τη συνείδησή τους καθαρή και θα κοιμούνται ήσυχα», καταλήγει απελπισμένη η μητέρα.