Το ρεπορτάζ για την απαράδεκτη συμπεριφορά Τζανακόπουλου

Διαστάσεις πήρε η αποκάλυψη της στήλης inside stories του OT για τα «γαλλικά» και τις «ιπτάμενες καρέκλες» από τον Δημήτρη Τζανακόπουλο. Στα όργανα του ΣΥΡΙΖΑ το ζήτημα.

Αποκλειστικό ρεπορτάζ για όσα ανεπίτρεπτα συνέβησαν με υπαιτιότητα του Δημήτρη Τζανακόπουλου στην Κουμουνδούρου το βράδυ της Κυριακής μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων δημοσίευσε η στήλη Inside Stories του ot.

Όπως αποκάλυψε, διεισδύοντας στα γραφεία του 5ου ορόφου στην Κουμουνδούρου, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος επιτέθηκε λεκτικά και όταν η κατάσταση εκτραχύνθηκε άσκησε και βία κατά του Παναγιώτη Ρήγα με τα χειρότερα να αποφεύγονται κατόπιν παρέμβασης ψυχραιμότερων που βρίσκονταν στον όροφο.

Αιτία των ξένων προς το ήθος της πολιτικής –κυρίως όταν μιλάμε για Αριστερά- αντιδράσεων του κ. Τζανακόπουλου ήταν η εκτίμησή του, ότι για την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ ευθύνεται η διεύρυνση του κόμματος και ειδικότερα το άνοιγμα προς στελέχη του ΠΑΣΟΚ, επιλογή που ο κ. Ρήγας είχε υποστηρίξει με πάθος, εξού και έγινε αποδέκτης της έκρηξης του Τζανακόπουλου.