Το κοριτσάκι της φωτογραφίας είναι Ελληνίδα παρουσιάστρια – Μπορείτε να την αναγνωρίσετε;

Το γλυκό κοριτσάκι της φωτογραφίας, που ποζάρει χαμογελαστό μαζί με τον αδελφό της, είναι από τις πιο γνωστές και αγαπητές Ελληνίδες παρουσιάστριες.

Της Ελένης Φλισκουνάκη

Καταφέρατε να την αναγνωρίσετε;

Μαρία Ηλιάκη
Πηγή: Instagram/marakiiliaki

Στην φωτογραφία βλέπουμε την Μαρία Ηλιάκη στην παιδική της ηλικία!

Η Μαρία Ηλιάκη γεννήθηκε στις 26 Ιουνίου του 1977. Έχει σπουδάσει στο τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και είναι δημοσιογράφος, παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός.

Η τηλεοπτική της καριέρα ξεκίνησε το 2004 στην εκπομπή “Πρωινό Κους Κους”. Το 2009 ξεκίνησε να παρουσιάζει, μαζί με το Νίκο Μουτσινά, την ψυχαγωγική εκπομπή “Δέστε τους” στον Alpha. Η εκπομπή συνεχίστηκε έως και το 2014 σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία, αφού αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου είχε μιλήσει και για την εποχή της επιτυχίας του “Δέστε τους”. Συγκεκριμένα είχε πει: “Έχω περάσει ωραία στην τηλεόραση και την ονειρευόμουν. Η μεγάλη επιτυχία με το “Δέστε τους”, με τον Νίκο, με τον χορό της Ηλιάκη, δεν μπορούσα να κυκλοφορήσω. Με σταματούσαν και μου έλεγαν να τους χορέψω. Εκείνη την περίοδο, ενώ ζούσα κάτι πολύ ωραίο επαγγελματικά, ήταν από τις πιο σκοτεινές περιόδους της ζωής μου. Ήταν η περίοδος που ξεκίνησε να αρρωσταίνει η μαμά μου, ζούσα μια παράνοια. Πήγαινα το βράδυ στο σπίτι, έκλεινα τα παντζούρια και προσπαθούσα να ντιλάρω με μια κατάσταση που δεν!“.

Σε συνέντευξη που έδωσε τον Ιούλιο στον Γιώργο Λιάγκα είχε αναφερθεί και στις τωρινές σχέσεις της με το Νίκο Μουτσινά, με τον οποίο είχαν υπάρξει για χρόνια συμπαρουσιαστές στο “Δέστε τους”, αλλά και καλοί φίλοι.

«Μάλλον και τους δυο μας έχει γίνει κάτι που μας έχει πειράξει, αλλά επειδή είμαι εγώ εδώ θα μιλήσω για μένα. Ναι. Ο Νίκος είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής μου και της επαγγελματικής και της προσωπικής, γιατί είχαμε πολύ προσωπική σχέση. Οπότε το να αφήνουμε υπονοούμενα είναι κάπως σαν να μειώνουμε τη σημαντικότητα της σχέσης μας. Σίγουρα έχει γίνει κάτι που με έχει πληγώσει, όχι πειράξει, προφανώς κι εκείνον. Ανθρώπινα. Θέλω να πιστεύω ότι αν η σχέση ήταν τόσο δυνατή κάποια στιγμή θα τα βρούμε. Νομίζω πως θα ήθελα να τα βρούμε κάποια στιγμή. Δε νομίζω ότι κρατάμε ο ένας κακία στον άλλον, απλά τα έφερε έτσι η ζωή» είχε εξηγήσει τότε η Μαρία Ηλιάκη.

Μετά το τέλος του “Δέστε τους” η Μαρία Ηλιάκη παρουσίασε τις εκπομπές: “Αυτά είναι…”, “Ξαναδέστε τους” και “Ant1 Flashback”. Ενώ συμμετείχε στις εκπομπές: “Dancing with the Stars”, “Το Πρωινό” και “Τι λες τώρα;”.

Πρωινό δεν θα ήθελα να κάνω. Τώρα είναι λίγο μπλεγμένα τα πράγματα, δεν θα ήθελα να μπαίνω στα χωράφια της ενημέρωσης. Σίγουρα θα ήθελα να κάνω κάτι που δεν έχω ξανακάνει. Ίσως κάποιο τηλεπαιχνίδι. Δεν θα ήθελα ό,τι έχω κάνει στο παρελθόν.

Το Ant1 Flashback ήταν μια ωραία συγκυρία, δέσαμε ωραία με τον Νίκο Ράπτη. Ήταν σαν πενταήμερη όλο αυτό, δεν ήταν γύρισμα.

Τα παλιά χρόνια υπήρχε πολλή κ@#$λα στα προγράμματα, ενώ τώρα όχι. Αισθάνομαι ότι πλέον έχουμε χάσει την έμπνευση. Ασχολούμαστε περισσότερο με το τι θα πει ο ένας και ο άλλος.

Δεν με αγχώνει που δεν δουλεύω. Υπάρχει το digital κομμάτι που είναι μια ωραία επαφή με τον κόσμο και είναι ένα έσοδο.

Εγώ παρουσιάστρια είμαι, αυτή τη δουλειά αγαπώ. Δεν την έκανα γιατί ήθελα να ζήσω άλλα πράγματα, έκανα και την Κατερινούλα μου. Είχα δύσκολη εγκυμοσύνη και είχα αυτή την υπερέμεση γιατί έκανα πολλούς εμετούς. Νοσηλεύτηκα τέσσερις φορές”, είχε σημειώσει στην συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Μαρία Ηλιάκη

Από το 2018 βρίσκεται σε σχέση με τον γυναικολόγο Στέλιο Μανουσάκη.  Την Δευτέρα 31 Μαΐου του 2021 η γνωστή παρουσιάστρια έφερε στην ζωή το πρώτο τους παιδί, την κόρη τους Κατερίνα. Στην πρώτη της ανάρτηση μετά την γέννηση της κόρης της, είχε ανεβάσει μία κοινή τους φωτογραφία από το δωμάτιο του μαιευτηρίου. Στη λεζάντα της ανάρτησης είχε γράψει: “…όπου και να με πάει η ζωή… σ’αυτό το δωμάτιο σε αυτή την πόλη της Ελβετίας θα έχω αφήσει για πάντα ένα κομμάτι της καρδιάς μου, αφού εκεί ήρθε στο κόσμο η κόρη μας… σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές”.