Συλλήψεις για κλοπές χιλιάδων ευρώ!

Συνελήφθησαν, το απόγευμα της Παρασκευής σε περιοχή του Αγίου Νικολάου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγίου Νικολάου, 55χρονος Αλγερινός και 56χρονος Σύρος, κατηγορούμενοι για κλοπή. Επιπλέον, όπως έγραψε νωρίτερα το Cretalive (δείτε εδώ) συνελήφθη το απόγευμα της Παρασκευής στο Ηράκλειο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου κα της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου 49χρονος υπήκοος Συρίας, κατηγορούμενος για κλοπή.

Ειδικότερα, το μεσημέρι της Παρασκευής άγνωστοι δράστες αφαίρεσαν από όχημα λουόμενου, ιδιοκτησίας 45χρονου Γερμανού σακίδιο το οποίο περιείχε φωτογραφική μηχανή.

Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση, την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και κατόπιν συντονισμένων ενεργειών, εντοπίστηκαν χθες  το απόγευμα, σε περιοχή του Δήμου Αγίου Νικολάου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγίου Νικολάου, της ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λασιθίου, και  Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Λασιθίου, ΙΧΕ αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ο 55χρονος με τον 56χρονο.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα διαρρηκτικό εργαλείο και το αφαιρεθέν σακίδιο με τη φωτογραφική μηχανή.

Από τη συνεχιζόμενη αστυνομική προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγίου Νικολάου, προέκυψε ότι ο 55χρονος με τον 56χρονο συνεργαζόταν με τον 49χρονο για τη διάπραξη κλοπών, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη χθες  το απόγευμα στο Ηράκλειο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου κα της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου.