Συγκίνηση για την Τέτη Σχοινάκη: Μάχη για τη ζωή της δίνει η εκρηκτική ηθοποιός των ’80s – Τι είχε αποκαλύψει η Άννα Φόνσου

Πριν από λίγες ημέρες η Άννα Φόνσου, με αφορμή την υπόθεση του ηθοποιού Γιώργου Λαμπάτου, είχε αποκαλύψει, στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, ότι «Το Σπίτι του Ηθοποιού» φροντίζει μία γνωστή ηθοποιό η οποία σε λίγο καιρό θα φύγει από την ζωή χωρίς να την κατονομάσει.

Συγκεκριμένα η Άννα Φόνσου είχε δηλώσει πως: «Αυτήν τη στιγμή «Το Σπίτι του Ηθοποιού» συντηρεί μια ηθοποιό πάρα πολύ διάσημη, η οποία σε λίγο καιρό θα μας αφήσει από αυτήν τη ζωή. Και εγώ κάθε μέρα, χωρίς να κάνω την ηρωίδα γιατί ήταν και αγαπημένη μου φίλη, δεν κάνουμε τίποτα άλλο από το να πηγαίνουμε στο νοσοκομείο και να προσπαθούμε να της κάνουμε την ζωή της τους τελευταίους μήνες καλύτερη. Είναι και πολύ νέα», είχε προσθέσει.

Σύμφωνα με την εφημερίδα  Espresso η Άννα Φόνσου αναφερόταν στην Τέτη Σχοινάκη. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα η ηθοποιός έχει φτάσει να ζυγίζει 29 κιλά, χτυπημένη από βαριά ασθένεια και νοσηλεύεται σε μεγάλο νοσοκομείο της Αθήνας. Η επιθυμία όμως της ηθοποιού είναι να επιστρέψει στο σπίτι της στην περιοχή Γκράβα Κυψέλης και να ακολουθήσει εκεί τη θεραπεία της.

Ποια είναι η Τέτη Σχοινάκη

Η Τέτη Σχοινάκη υπήρξε από τα πιο εκρηκτικά κορίτσια του ελληνικού κινηματογράφου.

Παντρεύτηκε όταν ήταν 19 ετών και χώρισε έναν χρόνο αργότερα. Σε παλαιότερη μάλιστα συνέντευξή της είχε εξομολογηθεί ότι ο σύζυγός της ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος, αλλά η ίδια ήθελε να αισθάνεται ελεύθερη και δεν της πήγαινε το στιλ της παντρεμένης!

Πρωταγωνίστησε στην ταινία «Ο τελευταίος άντρας», με πρωταγωνιστές τον Κώστα Βουτσά, τον Νίκο Δαδινόπουλο, την Καίτη Παπανίκα, καθώς επίσης και στην ταινία «Αχτύπητα καμάκια», η οποία γυρίστηκε εξολοκλήρου στην Κύπρο, με σκηνοθέτη τον Όμηρο Ευστρατιάδη και στην οποία πρωταγωνιστούσαν ο Αντώνης Παπαδόπουλος, ο Μάκης Δεμίρης, ο Αλέκος Τζανετάκος, ο Απόστολος Σουγκλάκος κ.ά.