Στον ΟΦΗ το μεγαλύτερο ταλέντο της Κρήτης (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Το μεγαλύτερο ταλέντο της Κρήτης, ο 19χρονος (24/1/2002) Χανιώτης Αλέξανδρος Τζουγκαράκης, είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας βόλει του ΟΦΗ.

Ο διεθνής με την Εθνική ομάδα Παίδων και Εφήβων κεντρικός (1μ98) και διαγώνιος, θα βρίσκεται στο ρόστερ της κορυφαίας ομάδας της Κρήτης, η οποία για τρίτη συνεχόμενη σεζόν, θα αγωνιστεί στην Volley League.

O Aλέξανδρος Τζουγκαράκης, έχει κατακτήσει με την Εθνική ομάδα, το Βαλκανικό πρωτάθλημα Κ20, ενώ με την Εφηβική ομάδα του Ηρακλή, αναδείχθηκε καλύτερος μπλοκέρ του φάιναλ-φορ το 2019.

Είναι γιος του πρώην βολεϊμπολίστα των Χανίων, Αντώνη Τζουγκαράκη και έκανε τα πρώτα του βήματα στο άθλημα σε ηλικία 10 ετών.

Ο ΟΦΗ απέκτησε τον Αλέξανδρο Τζουγκαράκη με υποσχετική ενός έτους απο τον ΣΦΠΧανίων.

Το ΤΑΑ ΟΦΗ ευχαριστεί την ομάδα των Χανίων, για την συνεργασία, στην υπόθεση της μεταγραφής του Κρητικού αθλητή.

Ο Αλέξανδρος Τζουγκαράκης ανέφερε για τη συμφωνία του με τον ΟΦΗ, ότι “είναι μεγάλη πρόκληση για μένα ο ΟΦΗ. Είμαι πολύ χαρούμενος για την συμφωνία, αλλά και για το γεγονός ότι θα δουλέψω με ένα καταξιωμένο προπονητή, όπως ο κ. Δεληκώστας, ο οποίος δουλεύει πολύ με τους νέους παίκτες και τους βοηθάει να εξελιχθούν. Θα βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις την ομάδα να πετύχει τους στόχους της”.