Στα Χανιά και Ρέθυμνο ο Νίκος Δένδιας

Διήμερη επίσκεψη σε Χανιά και Ρέθυμνο θα πραγματοποιήσει ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, την Παρασκευή 23 και το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου.

Ο κ. Δένδιας, αναμένεται να αφιχθεί στα Χανιά, όπου θα βρίσκεται ήδη για τον υποδεχτεί η ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων. Θα επισκεφθεί τις αεροπορικές και ναυτικές στρατιωτικές εγκαταστάσεις της Σούδας αλλά και το Ναυτικό Νοσοκομείο Κρήτης του Ναυστάθμου Σούδας. 

«Ο υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας Νίκος Δένδιας θα μεταβεί αύριο, Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου στα Χανιά, όπου θα επισκεφθεί την 115 Πτέρυγα Μάχης και την 1η Μοίρα Αλεξιπτωτιστών.»

Το Σάββατο, ο Υπουργός θα μεταβεί στο Ρέθυμνο, όπου θα είναι ο κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση για την κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Ρεθύμνης της Νέας Δημοκρατίας

Η εκδήλωση θα γίνει το Σάββατο 24.2.2024 στις 20.00 στο κέντρο “ΑΑ” στους Αρμένους Ρεθύμνης, στην οποία θα παρευρεθεί ως κεντρικός ομιλητής ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας και βουλευτής Αθηνών Νικόλαος Δένδιας και θα τιμήσει με την παρουσία του ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας και βουλευτής Ρεθύμνης Γιάννης Κεφαλογιάννης.