Σταμάτης Σγουράκης για τον Σ.Μ.Α: Τελικά είμαστε για τα πανηγύρια – Σταύρος Ζώης: Ψυχανεμίζομαι κωλοτούμπα

Αυστηρή κριτική για το χώρο εγκαταστάσεις Σ.Μ.Α έκανε με ανάρτηση του στα social media ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Σταμάτης Σγουράκης ο οποίος αναφέρει:

Πέρασαν μήνες από την συγκρότηση επιτροπής για ανεύρεση χώρου εγκατάστασης Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων. Αποτέλεσμα μηδέν.

Όμως χθες 29 Ιουλίου 2020 ο κύριος δήμαρχος στο συμβούλιο δήλωσε: εγώ έχω πρόταση για το χώρο εγκαταστάσεις Σ.Μ.Α και θα την παρουσιάσω στό επόμενο συμβούλιο που θα γίνει σε ανοιχτό χώρο όπου θα καλεστεί και κόσμος !!!!.

Ο άμεσα υπεύθυνος στο θέμα της καθυστέρησης του σταθμού μεταφόρτωσης απορριμμάτων μας είπε ότι έχει τη λύση!!!!.Την κρατάει όμως μυστικό από την επιτροπή του Δήμου που σκοπό είχε την ανεύρεση τέτοιου χώρου.Τελικά είμαστε για τα πανηγύρια και ας έχουν απαγορευτεί!!!. Δήμαρχε σοβαρέψου και άσε τα ΣΟΟΥ !!!

Για το ίδιο θέμα ο Σταύρος Ζώης Δημοτικός σύμβουλος της ΛΑ.ΣΥ απάντησε στην ανάρτηση του Σταμάτη Σγουράκη: Εγω οπως είπα και στο ΔΣ ψυχανεμιζομαι κωλοτουμπα.Γιατι τελικα συστάθηκε η επιτροπή; Ενα τόσο σοβερο θεμα απο λαθος χειρισμό θα διχάσει!!!