Παύλος Βοτζάκης: Τέρατα και σημεία στο Δημοτικό Συμβούλιο την Τρίτη 10-5-22.

Σοβαρές καταγγελίες του Δημοτικού Συμβούλου Αποκόρωνου Παύλου Βοτζάκη που εμπλέκει ακόμα και μέλη των οικογενειών Κουκιανάκη, Παπαδογιάννη.

Όπως αναγέρει ο κ. Βοτζάκης:

Για μιά ακόμη φορά η δημοτική αρχή απέδειξε ότι το ψέμα, η διπροσωπία,η παραπληροφόρηση είναι τα στοιχεία που την αντιπροσωπεύουν. Με δύο θέματα φωτιά (που τελικά τους έκαψαν ),τα ΝΕΡΑ του Αποκόρωνα …… και ένας παράνομος ΣΜΑ( σταθμός μεταφόρτωσης απορριμάτων).

Τα νερά του Αποκόρωνα που συζητήθηκαν στην ώρα δημάρχου!!! Εγώ θα την αποκαλώ από εδω και πέρα η ώρα του ψεύτη!!!!Σε αυτή τη συζήτηση που να σημειωθεί ότι δεν είχε ιντερνετική κάλυψη!….. ο Κουκιανάκης προσπάθησε να πείσει για το έργο που ΔΕΝ έχει κάνει. Στην ουσία όμως όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι κατάλαβαν το ξεπούλημα που επιχειρείτε υπέρ του ΟΑΚ και εις βάρος του Δήμου Αποκορώνου.

Κατάλαβαν όλοι ότι ο στόχος του είναι οι χρήσεις νερού στο σύνολο τους να πάνε στον ΟΑΚ και ο δήμος να αγοράζει το ΝΕΡΟ ΤΟΥ απο τον ΟΑΚ. Ο κ.Kουκιανάκης ανήμπορος να απαντήσει στις τοποθετήσεις Καράγιανακη Παντελή, Μπενάκη Πέτρου και άλλων δημοτικών συμβούλων για τις χρήσεις νερού, τους αμιαντοσωλήνες που υπάρχουν στο 90% των δικτύων των οικισμών, την μή επάρκεια του νερού ,το υψηλό κόστος, την ποιότητα ,την συντήρηση των δεξαμενών αλλά και την ουσιαστική διάλυση της υπηρεσίας ύδρευσης υπό των ημερών του, δια στόματος του προϊστάμενου της υπηρεσίας που ήταν παρών στη συζήτηση.

Δεν απάντησε ούτε στις καταγγελίες που ακούστηκαν στο δημοτικό συμβούλιο για διορισμό του γιού Κουκιαναάη στον ΟΑΚ αλλά και του γιού του διευθύνοντα συμβούλου του ΟΑΚ ειδικό συνεργάτη δικό του!!!! Δεν απάντησε σε διάφορα περίεργα σβησίματα νερού σε ημετέρους(του ποντικοστρατού) κάποια ρολόγια που κατά τύχη δεν δουλεύουν!…. και διάφορες άλλες καταγγελίες που πρέπει να γίνουν στο γραφείο του εισαγγελέα. Πριν λίγα χρόνια….. έτσι για υπενθύμιση ….. τα χρήματα του Δήμου μεταφέρθηκαν στην τράπεζα Χανίων και η κόρη Κουκιανακη διορίστηκε στην ίδια τράπεζα!!!

Η σύζυγος Κουκιανάκη μετατάκτηκε στο γραφείο δημάρχου!!! Σε προσωπικό επίπεδο μπορώ να πω ότι παίρνει ο Δήμαρχος το πρώτο βραβείο ηθικής και αξιοπρέπειας!!!! …… τακτοποίησε όλη του την οικογένεια………Του ζήτησα να παραιτηθεί από το διοικητικό συμβούλιο του ΟΑΚ διότι λειτουργεί ως δούρειος ίππος ενάντια στα συμφέροντα του Δήμου.

Διπλασίασε την κόστος από 180.000 το χρόνο σε 360.000 χωρίς να αυξηθεί η κατανάλωση και μάλιστα σε περίοδο επιδημίας!!!!Δεν θα αφήσουμε Κουκιανακη να περάσουν οι ύπουλες σκέψεις και προθέσεις σου διότι κατάλαβες και ο ίδιος ότι ο Αποκόρωνας έχει ανθρώπους που γνωρίζουν το θέμα καλύτερα από εσενα και τους μισθοφόρους συνεργάτες σου.

Το δεύτερο θέμα που ξεπερνά το θράσος και αγγίζει τ όρια της παράνοιας…… ήρθε εισήγηση σαν μίσθωση μηχανήματος και ενώ όλοι νομίζαμε ότι θα μισθωθεί μηχάνημα να βοηθήσει στην καθαριότητα αυτοί είχαν σκοπό να κάνουν παράνομο σταθμό μεταφόρτωσης απορριμάτων στο πουθενά χωρίς μελέτες χωρίς αδειοδότηση,, όλα στο παρασκήνιο με μεθόδους παραπλάνησης.Η σκοταδιστές δεν θα περάσουν υπάρχουν νόμοι οι οποίοι θα εφαρμοστούν.Η εμμονή του Κουκιανακη να μην βρίσκει χώρο εγκατάστασης ΣΜΑ θα παρατείνει την θλιβερή εικόνα στην καθαριότητα καθημερινά .Και κάτι τελευταίο ……ΕΠΈΣΤΡΕΨΕ κ.Κουκιανάκη τα αυτοκίνητα στην υπηρεσία ύδρευσης τα έχει ανάγκη……. εσύ τα έχεις για σουλάτσο.