Πάτησε γκάζι και πέταξε σακούλα με κάνναβη … αλλά δε γλίτωσε!

Συνελήφθη, χθες τα ξημερώματα στο Ρέθυμνο, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνου, 18χρονος Έλληνας για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας, χθες τα ξημερώματα, αστυνομικοί της Υπηρεσίας, εντόπισαν σε περιφερειακή οδό του Ρεθύμνου, να κινείται  Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο 18χρονος και θέλησαν να διενεργήσουν αστυνομικό έλεγχο.

Αντιλαμβανόμενος ο 18χρονος τον επικείμενο αστυνομικό έλεγχο, προσπάθησε να διαφύγει αυξάνοντας ταχύτητα. Κατά τη διάρκεια της διαφυγής του, πέταξε από το παράθυρο του οχήματος μια νάιλον συσκευασία περιέχουσα 96 γραμμάρια κάνναβης, την οποία περισυνέλλεξαν οι αστυνομικοί ενώ ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη λίγο αργότερα από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στον 18χρονο και στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας με υπολείμματα κάνναβης, το χρηματικό ποσό των 280 ευρώ ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες και ένα κινητό τηλέφωνο.

Επιπλέον κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών.

Το προανακριτικό έργο διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου, ενώ ο συλληφθείς  οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.