Ο 27χρονος προσωπικός γυμναστής που χρεώνει 1.000 λίρες την ώρα!

Γνωρίστε τον 27χρονο Φαμπρίς, έναν προσωπικό γυμναστή με εντυπωσιακή σωματική διάπλαση, ο οποίος θεωρείται γκουρού στο είδος του παγκοσμίως και χρεώνει 1.000 λίρες την ώρα για την προπόνησή του! Στην ιστοσελίδα του παρουσιάζεται ως ο Νο1 προσωπικός γυμναστής στη Μεγάλη Βρετανία, τίτλο που όντως κατέχει.

Τίποτα δεν είναι αδύνατο

Για εκείνον τίποτα δεν είναι αδύνατο. Στον λογαριασμό του στο Twitter, το τελευταίο του tweet γράφει: «Οποιος λέει ότι δεν είναι δυνατόν, πρέπει να κινηθεί προς την κατεύθυνση εκείνων που τα κατάφεραν».

 

Το αγόρι από το Καμερούν

Γεννήθηκε στο Καμερούν και ανατράφηκε από τη γιαγιά του. Ο πατέρας του ήταν πρωταθλητής στο πινκ πονγκ, δρόμο που ακολούθησε και ο ίδιος με αποτέλεσμα σε νεαρή ηλικία να εκπροσωπήσει τη χώρα του σε διεθνείς αγώνες.

Μεγαλώνοντας ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο αλλά η πολλά υποσχόμενη καριέρα του διεκόπη από έναν τραυματισμό στο γόνατο. Στη συνέχεια στράφηκε στο personal training (ενώ παράλληλα εργάστηκε ως μοντέλο για τη Nike και την Coca-Cola).

Σήμερα, θεωρείται αναμφισβήτητα, ένας από τους σημαντικότερους και καλύτερους προσωπικούς γυμναστές στον κόσμο.
Εχει γυμνάσει πάνω από 1.200 πελάτες, συμπεριλαμβανομένων διάσημων ηθοποιών όπως ο Matt Le Blanc, CEO όπως ο Michael Bloomberg Liebriech, παραγωγούς των Oscar, τοπ μόντελ. ολυμπιονίκες και μοντέλα fitness.

Γιατί να επιλέξετε προσωπικό γυμναστή

Ο ίδιος λέει: «Η επιλογή να συνεργαστείτε με έναν προσωπικό γυμναστή δεν βελτιώνει απλά τη φυσική κατάσταση αλλά την ποιότητα της ζωής σας. Εάν γυμνάζεστε σωστά, είστε υγιείς, κοιμάστε καλύτερα, έχετε περισσότερη ενέργεια και λιγότερο άγχος και είστε σε θέση να αποδώσετε καλύτερα».

Η προπόνηση των… 1.000 λιρών την ώρα!

Ο Φαμπρίς χρεώνει στους πελάτες τους εξωφρενικά ποσά που φτάνουν μέχρι και τις 1.000 λίρες για μία ώρα!

Ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματά του είναι η ικανότητά του να γυμνάζει ένα ευρύ φάσμα ανθρώπων βοηθώντας τους να χάσουν βάρους, να τονώσουν το σώμα τους, να ενισχύσουν τη μυϊκή τους αντοχή και δύναμη μέσα από το πρόγραμμα γυμναστικής του.

Ομως, τι περιλαμβάνει αυτή  η προπόνηση για να αξίζει ένα τέτοιο εξωφρενικό ποσό;

Ειδικεύεται στην προπόνηση υψηλής έντασης για τη γλυπτική του σώματος. Εχει δημιουργήσει προγράμματα τα οποία προσαρμόζει στις ανάγκες των πελατών του, που είναι βασισμένα στην υψηλής έντασης διαλειμματική προπόνηση και την κυκλική προπόνηση που αυξάνει την αντοχή και τους μυς.

Είναι ο δημιουργός του προγράμματος «69 workout by Fabrice» το οποίο θεωρείται ένα από τα πιο λειτουργικά και και προηγμένα προγράμματα προπόνησης στον πλανήτη!

Ποσοστό επιτυχίας 99%!

Με ένα εντυπωσιακό ιστορικό και ένα εκπληκτικό ποσοστό επιτυχίας 99,9%, έχει κερδίσει δικαίως τον τίτλο του γκουρού του fitness