Ο καιρός στην Κρήτη σήμερα Δευτέρα 20 Απριλίου

Τοπικά αυξημένες νεφώσεις με σποραδικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως στην Κεντρική και Νότια χώρα και ιδιαίτερα στα ορεινά, καθώς και πτώση της θερμοκρασίας, περιμένουμε τη Δευτέρα 20 Απριλίου 2015.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 15 βαθμούς στη Δυτική Μακεδονία, από 6 έως 18 στη Βόρεια Ελλάδα, από 8 έως 19 βαθμούς στην Ήπειρο, από 8 έως 17 και στην Κεντρική Ελλάδα, από 10 έως 20 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από11 έως 18 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου, αλλά στα Δωδεκάνησα και στην Κρήτη οι μέγιστες θα είναι τοπικά 2 με 3 βαθμούς υψηλότερες.

Αρκετά συννεφιασμένος θα είναι ο καιρός στα Χανιά σήμερα Δευτέρα 20/4, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 16 έως 18 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοανατολικούς ανέμους ως 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με λίγα σύννεφα, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 15 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βορειοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Με αρκετές νεφώσεις θα είναι ο καιρός στο Ηράκλειο Κρήτης σήμερα Δευτέρα 20/4, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 16 έως 19 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους έντασης 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με αρκετά συννεφιασμένο ουρανό, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 15 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Λίγα σύννεφα θα υπάρχουν πάνω από το Ρέθυμνο σήμερα Δευτέρα 20/4, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 15 έως 18 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους έντασης 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με αρκετές νεφώσεις, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 14 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.