Μπράβο – Συνεχίζονται οι προσφορές για την οικογένεια που έχασε το βιος της από τον «Δαίδαλο»

Όπως αναφέρει η διαδικτυακή ομάδα » Βοήθα με να μπορώ» οι προσφορές συνεχίζονται, όμως οι ανάγκες είναι ακόμη πολύ μεγάλες, καθώς η μητέρα είναι άνεργη και πρέπει να μεγαλώσει μόνη τρία μικρά παιδιά, προσπαθώντας να σταθεί ξανά στα πόδια της μετά από αυτήν την καταστροφή.

Αναλυτικά η ανάρτηση της ομάδας:

Από τα ρούχα που έχουν μέχρι στιγμής συγκεντρωθεί για τα ανήλικα παιδιά της οικογένειας, πολλά από αυτά αφορούν την μικρούλα 3χρονη, όμως για το κορίτσι που φοράει ρούχα Νο12-14 και για το 6χρονο αγόρι (που ελάχιστα Νο6 τελικά του κάνουν!), υπάρχουν ακόμη ανάγκες… Το αγοράκι φοράει Νο7-8 και ζητάμε αθλητικές φόρμες.Το μεγάλο κορίτσι εχει ανάγκη από ρούχα Νο 12-14 για το σχολείο.

Επίσης, υπάρχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ ανάγκη από ΤΡΟΦΙΜΑ καθώς η μητέρα είναι άνεργη. Όσον αφορά τα ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ που ακόμη χρειάζεται η οικογένεια, αυτά είναι:
-τραπεζαρία για την κουζίνα
-καναπέ ή σαλόνι
-τραπεζάκι σαλονιού
-διπλό κρεβάτι ΜΕ το στρώμα του
-ηλεκτρική σκουπα
-μίξερ

Σας παρακαλούμε τα ογκώδη αντικείμενα να ΜΗΝ τα αφήνετε στα σημεία συγκέντρωσης αλλά να συνεννοείστε πρώτα με τους διαχειριστές της ομάδας ώστε να λαμβάνετε οδηγίες για τον τόπο παράδοσής τους!

Γενικά σας πληροφορούμε, ότι υπάρχει έλλειψη χώρου και αδυναμία στις μεταφορές των μεγάλων αντικειμένων καθώς η ομάδα μας δυστυχώς ΔΕΝ διαθέτει φορτηγάκι.

Για αυτό σας θερμοπαρακαλούμε ΟΛΑ τα προσφερόμενα είδη να είναι σε πολύ καλή κατάσταση!

Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον και το χρόνο σας. Με τη βοήθειά σας θα μπορέσουμε να στηρίξουμε αυτή την ταλαιπωρημένη οικογένεια.

 

Parakritika.gr