Μπέρδεμα με το περιστατικό με το φάκελο !

Σε μια απίστευτη δήλωση σχετικά με τον φάκελο που περιείχε τα χρήματα από τις παραστάσεις του Μάρκου Σεφερλή στο Ηράκλειο και τα οποία κατέληξαν και εντοπίστηκαν στα … σκουπίδια προχώρησε ο ίδιος ο ηθοποιός διαψεύδοντας ότι υπήρξε τέτοιο περιστατικό !

Την ίδια ώρα χτες ο δήμαρχος Ηρακλείου χτες υποδέχτηκε στο γραφείο του τις δυο υπαλλήλους που κατάφεραν να εντοπίσουν τον φάκελο και να τον επιστρέψουν στους συνεργάτες του ηθοποιού και αφού τις συνεχάρη τους έδωσε τιμητική άδεια πέντε ημερών για την πράξη τους !

Σύμφωνα με δήλωση του ηθοποιού στην εφημερίδα Espresso : «Τίποτε από όλα αυτά δεν συνέβη. Δεν ισχύει. Το μόνο που ισχύει είναι ότι το θέατρο βούλιαξε από κόσμο. Βάλαμε έξτρα παραστάσεις και πάλι έμεινε χιλιάδες κόσμος απέξω».

Από την πλευρά του ο δήμαρχος ευχαρίστησε την Ανθή Μπραουδάκη και  την Νατάσα Ανδρεαδάκη, για το ήθος που επέδειξαν και σημείωσε:  «Οι δυο  κοπέλες με τη στάση τους αποτέλεσαν ένα παράδειγμα προς μίμηση, το οποίο έχουμε ανάγκη, ειδικά σε εποχές τόσο δύσκολες όσο η σημερινή»