Κρήτη: Αγαπημένος προορισμός Σκανδιναβών και φέτος το καλοκαίρι

Η απόβαση θα πραγματοποιηθεί μέσω του ταξιδιωτικού οργανισμού DER TOURISTIK NORDIC/APOLLO όπως είπε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος Ελλάδας της DTS INCOMING HELLAS μέλος του ομίλου DER Touristik, κ. Γιάννης Παπαδάκης.

Σύμφωνα με τον κ. Παπαδάκη, οι Σκανδιναβοί αγαπούν την Κρήτη, μένουν κατά μέσο όρο μια εβδομάδα και δεν επιλέγουν τα ξενοδοχεία all inclusive αφού προτιμούν να γνωρίζουν τον τόπο που επισκέπτονται, να πηγαίνουν στις ταβέρνες και τα εστιατόρια, να δοκιμάζουν την τοπική κουζίνα και τα παραδοσιακά προϊόντα.

Ο ίδιος ανέφερε ότι οι Σκανδιναβοί είναι καλοί πελάτες και ξοδεύουν χρήματα στις διακοπές τους.

Φέτος, στο πρόγραμμα υπάρχουν 55 πτήσεις την εβδομάδα για την Κρήτη και συγκεκριμένα 170.000 θέσεις για τα Χανιά, 28.000 θέσεις για το Ηράκλειο και 7.800 θέσεις για το αεροδρόμιο Σητείας, έναν επίσης αγαπημένο προορισμό των Σκανδιναβών για ζευγάρια και οικογένειες.

Η DTS INCOMING HELLAS μέλος του ομίλου της DER Touristik ιδρύθηκε το 2014 και αποτελεί Joint-Venture της οικογένειας Παπαδάκη και του Ομίλου DER Touristik της REWE GROUP.

Ως πρακτορείο εισερχομένου τουρισμού, η DTS INCOMING HELLAS προσφέρει ένα ευρύ φάσμα ποιοτικών υπηρεσιών σε διάφορες αγορές και διακινεί ετησίως πάνω από 1 εκατ. ταξιδιώτες, μέγεθος το οποίο την κατατάσσει ανάμεσα στους κορυφαίους ταξιδιωτικούς οργανισμούς.

Ο τουριστικός όμιλος DER TOURISTIK δραστηριοποιείται στην κεντρική και ανατολική Ευρώπη καθώς και στις σκανδιναβικές χώρες, Αγγλία, Ολλανδία, Γαλλία κλπ.

Η DTS INCOMING HELLAS έχει τα κεντρικά της γραφεία στο Ηράκλειο και διατηρεί γραφεία σε Ρέθυμνο, Χανιά, Σητεία, Κέρκυρα, Ρόδο, Κω, Κυκλάδες (Σαντορίνη, Μύκονο, Πάρο, Νάξο, Ιο), Ζάκυνθο, Χαλκιδική και Αθήνα.

Ο ταξιδιωτικός οργανισμός έχει προγραμματίσει την εκδήλωση APOLLO – AWARDS στις 27 Απριλίου στο ξενοδοχείο “Aldemar K.

Πηγή: grtimes.gr