Κουκλινός: Λέμε ναι στον ΣΜΑ – Όχι στη θέση Ξεπαπαδιά

Μετά από μια πολύωρη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, τελικά βρέθηκε η πιο συμφέρουσα λύση για την χωροθέτηση του Σταθμού Μεταφόρτωσης Αποριμμάτων (ΣΜΑ). Τα μέλη του σώματος ψήφισαν ομόφωνα την πρόταση που κατέθεσε ο συνδυασμός μας που αφορά στη σύσταση μιας επιτροπής η οποία θα αποσκοπεί στην εξεύρεση του καταλληλότερου χώρου στον Αποκόρωνα προκειμένου να εγκατασταθεί ο ΣΜΑ.

Με όλες μας τις δυνάμεις παλέψαμε ώστε να μην ψηφιστεί από την δημοτική αρχή, την πρόταση για εγκατάσταση ΣΜΑ στη θέση «Ξεπαπαδιά». Λέμε «ναι» σε ουσιαστικά έργα υποδομής, όπως είναι ο ΣΜΑ Αποκορώνου, καθώς θα συμβάλλει σημαντικά στην απομείωση του μεταφορικού και λειτουργικού κόστους του Δήμου μας, θα επιταχύνει τους ρυθμούς αποκομιδής των απορριμμάτων από τα χωριά μας και θα βελτιώσει την αποτελεσματικότητα του στόλου των απορριμματοφόρων.

Αλλά όλα αυτά θα επιτευχθούν με ομαδική προσπάθεια και δέσμευση όλων μας, μέσα από μια αγαστή συνεργασία των εμπλεκόμενων και αρμόδιων φορέων, αλλά προπάντων μέσα από διάλογο με τους πολίτες.

Ο Αποκορωνιώτης και η Αποκορώνιωτισσα «έχουν φωνή» και η φωνή αυτή θα πρέπει να ακούγεται στο ανώτατο όργανο κάθε δήμου, το δημοτικό συμβούλιο.

Κουκλινός Ανδρέας

Αλλάζουμε τον Αποκόρωνα