Κατάληψη στην Τράπεζα της Ελλάδας, από τους αγρότες

Σε Κατάληψη της Τράπεζας της Ελλάδος προχώρησαν το πρωί οι αγρότες του μπλόκου στον Κλαδισό.

Η κινητοποίηση πραγματοποιήθηκε αιφνιδιαστικά από ομάδα αγροτών που έφυγαν από το συγκεκριμένο μπλοκο και θα διαρκέσει σύμφωνα με τα όσα είπε στο zarpanews.gr o κ. Αντώνης Μπιτσάκης εκπρόσωπος του Συλλόγου Κουντούρας επ αόριστον.

Στην είσοδο της τράπεζας έχουν τοποθετηθεί αγροτικά μηχανήματα ενώ εκπρόσωποι των αγροτών συνομίλησαν με τον διευθυντή της Τράπεζας.

Αξίζει να σημειωθεί πως αίτημα των αγροτών είναι μετοχές της Τράπεζας της Ελλάδας να έρθουν σε Ελληνικά χέρια.

Διακριτική είναι η παρουσία αστυνομικών δυνάμεων.

 

Αμετακίνητα τα μπλόκα σε Μεγάλα Χωράφια και Κλαδισό

 

Αμετακίνητοι στα μπλόκα στην Εθνική οδό στα Μεγάλα Χωράφια και στο μπλόκο του Κλαδισού, παραμένουν οι αγρότες της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Χανίων και αγρότες από Κίσσαμο, Σέλινο και άλλες περιοχές του νομού ομάδα των οποίων από το πρωί πραγματοποιεί κατάληψη στην Τράπεζα της Ελλάδας.

Σύμφωνα με  τον πρόεδρο της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Χανίων κ. Σοφοκλή Τσουρουνάκη, οι αγρότες στα Μεγάλα Χωράφια σήμερα αλλά και αύριο καθως και την Κυριακή θα προχωρήσουν σε συμβολικό κλείσιμο του δρόμου στις 12 το μεσημέρι και στις πέντε το απόγευμα.

Ο δρόμος πάντως θα κλείσει για πολύ λίγο και το μεσημέρι και το απόγευμα.

Σε ότι αφορά το μπλόκο του Κλαδισού, αυτό παραμένει συνεχώς κλειστό και η διέλευση των οχημάτων γίνεται από τις παράπλευρες οδούς.