Κέντρο Λογοθεραπείας στη Γεωργιούπολη – Ένα στολίδι που αναβαθμίζει τον Δήμο

Εγκαινιάστηκε το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023 στο κέντρο της Γεωργιούπολης το Κέντρο Λογοθεραπείας και Μελέτης της Αποφοίτου του Τμήματος Λογοθεραπείας, από το Πανεπιστήμιο Queen Margaret University στο Εδιμβούργο, κ. Περσεφόνης Καυκαλά.

Σε κλίμα χαράς και συγκίνησης φίλοι και συγγενείς παρευρέθηκαν στα εγκαίνια του γραφείου της κ. Καυκαλά.

Εντύπωση προκάλεσε στους παρευρισκόμενους ο εξαιρετικά διαμορφωμένος χώρος του Κέντρου Λογοθεραπείας και Μελέτης, ο οποίος χαρακτηρίζεται από άνεση και λειτουργικότητα με απώτερο σκοπό να είναι φιλικός προς όλα τα παιδιά.

Μετά το πέρας της τελετής των εγκαινίων οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με την επιστημόνισσα και να της θέσουν ερωτήσεις γύρο από τις επιστημονικές της γνώσεις και τις παροχές του γραφείου.

Το Κέντρο Λογοθεραπείας και Μελέτης της Περσεφόνης Καυκαλά προσφέρει σε παιδιά και ενήλικες υπηρεσίες λογοθεραπείας, Σχολικής Ετοιμότητας και καθημερινής μελέτης.

Τέλος είναι σημαντικό να αναφερθεί πως η κ. Καυκαλά στα πλαίσια της συνεχούς ανάπτυξης των παροχών του γραφείου της, σύντομα θα προσφέρει Συμβουλευτική Υποστήριξη, Ειδική διαπαιδαγώγηση καθώς και Messy – Sensory Play σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα .