Θλίψη στο Χανιώτικο ποδόσφαιρο – Πέθανε σε ηλικία μόλις 47 ετών o Αλέξανδρος Πολιουδόβαρδας

Θλίψη στα Χανιά από τον θάνατο του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Αλέξανδρου Πολιουδόβαρδα σε ηλικία μόλις 47 ετών.

Ο αθλητής του Ίκαρου Μουρνιών, έφυγε από τη ζωή μετά από μάχη ετών που έδινε με τον καρκίνο.

Ο σύλλλογος σε ανακοίνωσή του αναφέρει:

Στην αρχή νομίσαμε ότι είναι ψεμα! Προσπαθήσαμε όλοι μας να σου δώσουμε δύναμη να παλέψεις άλλη μια μέρα, άλλο έναν μήνα άλλον ένα χρόνο…. Δυστυχώς έφυγες πολυ νωρίς από κοντά μας, μόλις 47 ετών σκορπώντας τη λυπη όχι μόνο στην οικογένεια του Ικάρου, αλλά σε όλους όσους έχουν ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο στα Χανιά. Ήσουν υπόδειγμα αθλητή και οικογενειάρχης.. Έδωσες άνιση μάχη για χρόνια που τελικά έχασες… Η αγάπη σου για τον Ίκαρο που υπηρέτησες για χρόνια ως ποδοσφαιριστής, θα μας μείνει αξέχαστη όπως και το χαμόγελο σου μέχρι και τις τελευταίες μέρες της ζωής σου…

Όλη η οικογένεια του Α.Π.Σ ΙΚΑΡΟΣ ΜΟΥΡΝΙΩΝ εκφράζει την βαθύτατη θλίψη της και τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της ομάδας μας ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΠΟΛΙΟΥΔΟΒΑΡΔΑ.

Ως ελάχιστο φόρο τιμής στην μνήμη του Αλεξάνδρου, ακυρώνονται αύριο όλες οι προπονησεις όλων των τμημάτων της Ακαδημίας μας. Στην εξόδιο ακολουθία την Δευτέρα 8 Μαϊου, θα παραστεί σύσσωμο το ΔΣ, οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας και αντί στεφάνου, θα κατατεθεί χρηματικό ποσό στον σύλλογο Ορίζοντα. Ανακοινώνουμε τέλος, πως τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά η ανδρική ομάδα θα φοράει περιβραχιόνιο αρχηγού με το όνομα του Αλέξανδρου!!!