Η μέθη, η άσεμνη χειρονομία και το στεγνό τζάκετ έβαλαν σε μπελάδες 28χρονο

Για Οκτώβριο πήγε η εκδίκαση της υπόθεσης

Η άσεμνη χειρονομία που έκανε σε αστυνομικούς του ΤΑΕ Μεσαράς, οι οποίοι επιτηρούσαν το δρόμο στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων, έστειλε στο Αυτόφωρο τον 28χρονο κρητικό που, όπως αποδείχτηκε, ήταν «τύφλα» στο μεθύσι. Η υπόθεση θα εκδικαστεί τελικά με ρητή δικάσιμο τον ερχόμενο Οκτώβριο.

Όπως έγραψε νωρίτερα το Cretalive.gr, εκτός από την κατηγορία της εξύβρισης, ο 28χρονος αντιμετωπίζει και την κατηγορία της κατοχής μικροποσότητας χασίς που βρέθηκε σε διενεργούμενο έλεγχο μετά την άσεμνη χειρονομία.Τα ναρκωτικά βρέθηκαν στην τσέπη ενός τζάκετ,στρατιωτικού τύπου, μέσα στο αυτοκίνητο.

Τόσο ο 28χρονος όσο και οι συνεπιβάτες ισχυρίστηκαν ότι βρήκαν το μπουφάν στη μέση του δρόμου και το μάζεψαν. Ωστόσο, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι το τζάκετ παρά το χιονόνερο, ήταν στεγνό. Και έτσι τους ζήτησαν τους πήγαν μία σύντομη …βόλτα μέχρι το Αστυνομικό Τμήμα του Αγίου Μύρωνα. Να σημειωθεί ότι κατά αλκοολομέτρηση στην οποία υποβλήθηκε ο 28χρονος οδηγός, διαπιστώθηκε αρχικώς ποσότητα αλκοόλ 0,85 mg/l και στον δεύτερο έλεγχο βρέθηκε ποσότητα αλκοόλ 0,71 mg/l.