Εργοτέλης-Χανιά: Μοιρασιά στην κρητική κόντρα

Ο Εργοτέλης, άφησε και πάλι καλές εντυπώσεις στο 1-1 με τα Χανιά, στο Παγκρήτιο στάδιο, σε μια φιλική κόντρα με… άρωμα Σούπερ Λίγκ 2.

Ο Εργοτέλης προηγήθηκε στο 11′ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Κουάτενγκ, μετά απο χέρι αμυντικού των Χανίων στο τείχος σε φάουλ του Ποζατζίδη.

Τα Χανιά ισοφάρισαν στο 43′ με τον Βάρκα.

Χρήσιμα τα συμπεράσματα και για τους δυο προπονητές.

Του Νίκο Μπαδήμα του Εργοτέλη και το Νίκο Παπαδόπουλο, των Χανίων.

Στη δήλωση του, ο προπονητής του Εργοτέλη, ανέφερε πως «δώσαμε ένα δυνατό φιλικό τεστ κόντρα σε μια παραδοσιακή ομάδα της Super League 2. Είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε κάποια νέα παιδιά που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής. Απ’ την απόδοση των παικτών είμαι ευχαριστημένος καθώς βγήκαν πράγματα που δουλεύουμε αλλά έχουμε ακόμη αρκετά να βελτιώσουμε. Οι ποδοσφαιριστές που είναι ακόμη έξω είναι αρκετοί λόγω τραυματισμών, περιμένουμε και τους τέσσερις νέους ποδοσφαιριστές να ενσωματωθούν και θεωρώ ότι από βδομάδα θα είμαστε πλήρης ώστε να συνεχίσουμε την δουλειά για να είμαστε έτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος».

Τόσο ο Εργοτέλης, όσο και τα Χανιά, περιμένουν την επίσημη ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος.

Εργοτέλης (Νίκος Μπαδήμας): Τζελέπης (Τσέλιος 65’) Κόλα, Σαρρής (Μήτσο 58’) Ποζατζίδης, Ντουμάνης (Νικολακάκης 46’) Κατσούρι (Σπυριδάκης 75’) Πέϊος (Πακιουφάκης 75’) Βουτσάς (Πατελάκης 86’) Μπουτσάκης, Kwateng (Δασκαλάκης 70’) Κωστανάσιος (Νεραλ 58’).
Χανιά (Νίκος Παπαδόπουλος): Κουτζαβασίλης (Κατσιμήτρος 46′), Καψάλης (Καλαϊτζάκης 46′), Καμαρά (Γαϊτάνης 60′) Πατάπης (Στίκας 46′) (Κωστίκας 46′), Παναγιωτούδης, Βογιατζής (Τριανταφυλλάκος 46′), Βασιλακάκης (Σκέντζος 77′), Βασιλόγιαννης, Βάρκας (Κογιέτε 55′), Μπαϊρόβιτς (Κόλας 60′), Παντελίδης.