Επιδοτήσεις ΟΠΕΚΕΠΕ: Ολοκληρώθηκε η πληρωμή για όλους τους δικαιούχους με συνολικό ποσό 762 εκατ. ευρώ

Τα σχετικά ποσά είναι ήδη διαθέσιμα στους λογαριασμούς των αγροτών, οι οποίοι μπορούν να κάνουν άμεσα αναλήψεις από τα ΑΤΜ των καταστημάτων της τράπεζας

Ολοκληρώθηκε η πληρωμή των αγροτών αναφορικά με τις συνδεδεμένες ενισχύσεις, τα οικολογικά σχήματα, τα υπόλοιπα της βασικής ενίσχυσης, τις ενισχύσεις για τους νέους αγρότες και την αναδιανεμητική ενίσχυση του 2023.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Τράπεζας Πειραιώς, το ύψος των επιδοτήσεων ανέρχεται σε 762 εκατ. ευρώ και αφορά 798.266 δικαιούχους.

Αναλυτικά, με την ανακοίνωσή της η Τράπεζα Πειραιώς επισημαίνει ότι «το διήμερο 29-30 Απριλίου 2024 πραγματοποιήθηκε η πληρωμή επιδοτήσεων συνολικού ύψους 762 εκατ. ευρώ προς τους 798.266 δικαιούχους αγρότες πελάτες της.

Πρόκειται για τις συνδεδεμένες ενισχύσεις, τα οικολογικά σχήματα, τη βασική ενίσχυση, τους νεοεισερχόμενους αγρότες, καθώς και την αναδιανεμητική ενίσχυση 2023.

Τα σχετικά ποσά είναι ήδη διαθέσιμα στους λογαριασμούς των πελατών της, οι οποίοι μπορούν να κάνουν άμεσα αναλήψεις από τα 2.043 ΑΤΜ της Τράπεζας Πειραιώς, σε όλη την Ελλάδα».