Επίσκεψη Αλ. Μαρκογιαννάκη στο υπεραστικό ΚΤΕΛ Χανίων:

Την έδρα του υπεραστικού ΚΤΕΛ Χανίων – Ρεθύμνου επισκέφθηκε σήμερα ο Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης όπου συναντήθηκε με τη διοίκηση της εταιρείας. Ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ ενημερώθηκε για τη δυναμική πορεία ανόδου της εταιρείας αλλά και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει από τον πρόεδρο κ. Γιάννη Καψανάκη.  

Ο κ. Μαρκογιαννάκης τόνισε ότι το ΚΤΕΛ αποτελεί τη ραχοκοκαλιά του δικτύου συγκοινωνιών σε όλο το νησί και υπογράμμισε την κρίσιμη στήριξη κατά τη δύσκολη περίοδο της πανδημίας από την κυβέρνηση. Την ίδια στιγμή εξήρε το γεγονός ότι το ΚΤΕΛ δεν αύξησε τις τιμές, υπηρετώντας με συνέπεια τον αναπτυξιακό αλλά και κοινωνικό του ρόλο.  

Τέλος, ο Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης στάθηκε στις μεγάλες προοπτικές που ανοίγονται με την πρόοδο των μεγάλων έργων υποδομών στην Κρήτη τονίζοντας: «Η κατασκευή του νέου ΒΟΑΚ είναι το μεγάλο αναπτυξιακό στοίχημα για όλη την Κρήτη. Μαζί με το νέο αεροδρόμιο θα πολλαπλασιάσουν τον φόρτο επισκεπτών του νησιού και επομένως οι συγκοινωνιακές και μεταφορικές απαιτήσεις θα πολλαπλασιαστούν επίσης. Το μεγαλύτερο ΚΤΕΛ της χώρας είναι έτοιμο να ανταποκριθεί στη μεγάλη πρόκληση. Η διοίκηση έχει την ικανότητα και τη γνώση για το τι ακριβώς πρέπει να γίνει ώστε να μη χαθούν οι μεγάλες ευκαιρίες που ανοίγονται και εμείς από την πλευρά θα σταθούμε αρωγοί σε αυτή την αναπτυξιακή προσπάθεια».