Εξιχνίασαν τη ληστεία στην Κρήτη άμεσα

Στον Εισαγγελέα οδηγείται ο 34χρονος άνδρας που, νωρίς το πρωί της παραμονής των Χριστουγέννων, με την απειλή όπλου απέσπασε από το ταμείο χώρου στάθμευσης το ποσό των 1250 ευρώ.

Στον άνδρα, πρώην υπάλληλο του πάρκινγκ, έφθασαν γρήγορα οι αστυνομικές αρχές, στο πλαίσιο των ερευνών τους και μάλιστα ο δράστης ομολόγησε την πράξη του, αποδίδοντάς την στην απόγνωσή του λόγω χρεών – και σε τοκογλύφους, στους οποίους μάλιστα είχε ήδη δώσει τη “λεία” του.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας, ο 34χρονος απέσπασε 1250 ευρώ από 24χρονο Έλληνα, υπάλληλο της επιχείρησης.

Από την εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα και προανάκριση, που διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση και αξιολόγηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο 34χρονος, διέπραξε την συγκεκριμένη αξιόποινη πράξη.

Από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας εντοπίστηκε άμεσα και συνελήφθη.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.