Εξερράγη λάμπα στο κλειστό στο Καμπάνι Ακρωτηρίου! Λίγο έλειψε να τραυματιστεί νεαρή αθλήτρια!

Την ώρα που στην Κυδωνίας παίζουν «παιδικά» παιχνίδια με τον αντιδήμαρχο επί του Αθλητισμού, ένα νεαρό κορίτσι μπορούσε να βρεθεί στο νοσοκομείο με σοβαρό τραυματισμό…

Παρά τις συνεχείς οχλήσεις εδώ και τέσσερις (!) μήνες των υπευθύνων των σωματείων του Ακρωτηρίου και τις συνεχείς διαβεβαιώσεις των ανεύθυνων-όπως αποδεικνύεται- δημοτικών αρχόντων, κανείς μέχρι και σήμερα δεν έδωσε την παραμικρή σημασία να ελέγξει τους προβολείς του κλειστού που από τους, συνολικά, είκοσι λειτουργούσαν μόνον οι επτά και την Παρασκευή το μεσημέρι οι έξι.

Πέραν όμως του γεγονότος ότι καθίσταται  αδύνατη η χρήση του για τις προπονήσεις εκατοντάδων παιδιών αλλά και των επίσημων αγώνων, το χειρότερο όλων είναι ότι η τελευταία λάμπα όχι μόνο κάηκε αλλά ταυτόχρονα εξερράγη με αποτέλεσμα να φύγει το μεταλλικό πλέγμα του φωτοστοιχείου και να προσγειωθεί δίπλα σε μια αθλήτρια που έκανε προπόνηση βόλεϊ με τις συναθλήτριες της.

Και όπως πολύ σωστά παρατηρεί ο καταγγέλλων πατέρας Γ.Κ. -τα στοιχεία του στη διάθεση του όποιου ενδιαφερόμενου- αν το πλέγμα τραυμάτιζε το παιδί του ποιος θα έφερνε την ευθύνη;

Να σημειωθεί ότι αργά το βράδυ της Παρασκευής βρέθηκαν στο Καμπάνι συνεργεία για την αλλαγή των λαμπών, προκειμένου να τοποθετηθεί ειδική σκαλωσιά… έστω και τέσσερις μήνες αφ΄ότου έγινε η πρώτη καταγγελία από γονείς, τα παιδιά των οποίων γυμνάζονται στο κλειστό.

Σύμφωνα δε με νεότερη πληροφορία, τεχνικοί ήταν εκεί από την Πέμπτη, για να αλλαχθούν οι λάμπες του κλειστού.

Τελικά… είναι εύκολο να λέμε μεγάλα λόγια, αλλά δύσκολο να κάνουμε έργα… κι όταν παίρνουμε τα έργα, καλό είναι να τα συντηρούμε.

 

Πηγή: Q Radio 102,7