Διαιτητής καταγγέλλει ξυλοδαρμό από παίκτη σε αγώνα τοπικού στο Ρέθυμνο!

Απίθανα πράγματα συνέβησαν το Σάββατο σε αγώνα της ΕΠΣΡ. Η αναμέτρηση ανάμεσα στον Τάλως Μελιδονίου και τα Λιβάδια ολοκληρώθηκε… άδοξα μόλις στο 44′! Σε εκείνο το σημείο, και ενώ το σκορ ήταν 2-0 υπέρ των Λιβαδίων ο κεντρικός αμυντικός του Τάλως, Βασίλης Κατσαμάς δέχτηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα, αποβλήθηκε και στην συνέχεια ο διαιτητής κατέγραψε στο φύλλο αγώνα εξύβριση αλλά και ξυλοδαρμό από τον αμυντικό του Τάλως Μελιδονίου!

Διαβάστε το φύλλο αγώνα όπως το δημοσιεύει το rethymnosports: «Στο 44’ λεπτό απέλαβα με κόκκινη κάρτα, 2ο κίτρινη, τον ποδοσφαιριστή της ομάδας Τάλως Μελιδονίου, Κατσαμά Βασίλη, με αρ. φανέλας 4, αρ. δελτίου 112…, διότι διαμαρτυρόταν στο πρόσωπο μου για απόφαση μου και μου είπε την φράση, «βγάλε μου την 2η κίτρινη αν δεν κωλώνεις. Μετά την αποβολή του κινήθηκε απειλητικά με σκοπό να με κτυπήσει όμως συγκρατήθηκε από συμπαίκτες και παράγοντες της ομάδας του. Μετά την αποχώρηση μου από τον αγωνιστικό χώρο και ευρισκόμενος στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου και έξω από τα αποδυτήρια της ομάδας του, μου είπε τις φράσεις «θα σε γαμ… όπου και να σε πετύχω, γαμ.. τη φάρα σου, γαμ… το σπίτι σου». Μετά τη λήξη του ημιχρόνου κ ενώ κατευθυνόμουν προς τα αποδυτήρια ο εν λόγω ποδοσφαιριστής βγήκε από τα αποδυτήρια του και με χτύπησε στο κεφάλι με γροθιά προκαλώντας μου ζάλη και καθιστώντας με ανίκανο να συνεχίσω τον αγώνα. Το σκορ εκείνη την στιγμή ήταν 2-0 υπέρ των γηπεδούχων. Για οτιδήποτε επακολουθήσει θα υπάρξει συμπληρωματική έκθεση. Ουδεμία άλλη παρατήρηση», αναγράφει χαρακτηριστικά το φύλλο αγώνα που συνέταξε ο διαιτητής του αγώνα Νίκος Δρακακάκης.

Η συγγνώμη του Κατσαμά

Λίγες ώρες αργότερα, ο ποδοσφαιριστής του Τάλως με ανακοίνωση του ζήτησε συγγνώμη για την συμπεριφορά του στην αναμέτρηση. Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά: »Θεωρώ, ότι τέτοιες ενέργειες δε με εκφράζουν σαν ποδοσφαιριστή ούτε σαν άνθρωπο. Η ένταση του παιχνιδιού το πάθος για τη νίκη έγιναν η αίτια να καταδικάσω με τη συγκεκριμένη ενεργεία την ομάδα μου. Για το λόγο αυτό ζητώ δημόσια συγγνώμη από το διαιτητή του αγώνα τον όποιο σέβομαι και εκτιμώ, τη διοίκηση της ομάδας μου και τους συμπαίκτες μου. Έχω το θάρρος να αναγνωρίσω το λάθος μου και να υποστώ τις συνέπειες των πράξεων μου.»

Σύμφωνα με τον ΚΑΠ, ο παίκτης μπορεί να τιμωρηθεί ακόμα και με… 20 αγωνιστικές για όσα γράφτηκαν στο Φ.Α ενώ αναμένεται και τιμωρία της ομάδας.

Πηγή: RethymnoSports.gr