Δάφνη ομαδάρα – Νέα νίκη για την ομάδα του Επρόσνερου

Οι παίκτες του Σταύρου Καλαϊτζιδάκη προηγήθηκαν με 3-0 στο πρώτο ημίχρονο και παρότι είδαν τον αντίπαλο τους να ξαναμπαίνει πολύ γρήγορα στο ματς με δύο γκολ, δεν πτοήθηκαν και έφτασαν τελικά σε ακόμα ένα με το οποίο, «κλείδωσαν» τη νίκη τους με 4-2 στο τέλος που τους φέρνει στο +2 από τον τρίτο Φωστήρα.

Δύο γκολ στο μισάωρο του αγώνα σημείωσαν ο Νικολαντωνάκης που άνοιξε το σκορ στο 15′ και ο Κλάδος που διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 30’ από ασίστ του Μανταδάκη.

Από πάσα και πάλι του Μανταδάκη στο 38’, έγινε το 3-0 με σκόρερ αυτή τη φορά το Μυριδάκη που έδειχνε από πολύ νωρίς να τελειώνει το ματς, πριν καν ολοκληρωθεί το ημίχρονο.

Ωστόσο, τα Άπτερα είχαν διαφορετικά “άποψη” και έδωσαν εκ νέου ενδιαφέρον με τον Αλ. Τσικουδάκη να πετυχαίνει δύο τέρματα στο 43’ και το 48’ και το σκορ να γίνεται 3-2.

Το ματς είχε ακόμα ένα γκολ τελικά στο 70’ με τον Κλάδο να βρίσκει ξανά δίχτυα και να τελειώνει οριστικά την αναμέτρηση για τη Δάφνη στο 4-2 .

Στο 85’ υπήρξαν δύο αποβολές στο ματς, καθώς στην ίδια φάση πήραν το δρόμο των αποδυτηρίων ο Νικολαντωνάκης και ο Λεβάκης.

Διαιτητής:Κανελάκης
Βοηθοί: Μαραβελάκης-Αποστολάκης

Δάφνη (Σταύρος Καλαϊτζιδάκης): Γουνάκης, Καλαϊτζιδάκης (88’ Γιανναράκης), Κοκολάκης, Κλάδος, Κοκολάκης, Τσενακάλ (77’ λ.τρ. Μπουντακόπουλος), Σταματάκης, Μυριδάκης, Μανταδάκης (72’ Παλιοουδάκης), Νικολαντωνάκης, Σκουμπάκης

Άπτερα (Γιάννης Χαζηράκης): Μάρκου, Κάτσης (87’ Κοκοτσάκης), Ζιώγας, Χαιρετάκης, Κουναλάκης, Καρβουνιάρης (75’ Λεβάκης), Νικολούλιας, Λαβράνος, Β. Σελενίτσα (70’ Χαριτάκης), Α.Τσικουδάκης, Π. Τσικουδάκης

Athlitiko.gr