Γυναίκα κακοποιούσε άγρια για 20 χρόνια τον σύζυγο – Τον έκοβε με τσόφλια και έσπαγε γυαλιά στο κεφάλι του

Θύμα άγριας κακοποίησης για 20 χρόνια ήταν ένας άνδρας από τη σύζυγο, με τη γυναίκα να κόβει το δέρμα του με τσόφλια αυγού, ενώ έσπαγε γυαλιά στο κεφάλι του και τον απειλούσε για τη ζωή του.

Η υπόθεση του Richard Spencer έγινε ντοκιμαντέρ στο Channel 5 με τίτλο «My Wife, My Abuser: The Secret Footage» και εξιστορεί την ιστορία του, που έγινε γνωστή το 2021, όταν οι γείτονες κάλεσαν την αστυνομία.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο Spencer παντρεύτηκε τη Sheree και απέκτησαν δύο κόρες, ενώ φαινομενικά ζούσαν μια ήσυχη πλούσια ζωή στο Γιορκσάιρ. Ωστόσο, πίσω από τις κλειστές πόρτες υπήρχε μια κόλαση επί της γης.

Η γυναίκα χτυπούσε καθημερινά τον σύζυγό της και τον κατηγορούσε για τα προβλήματα της, όπως ότι έμεινε έγκυος με εξωσωματική. Μεθούσε συχνά και πάνω του έσπαγε μπουκάλια κρασί, ενώ έκοψε το ένα αυτί του. Πολλές φορές τον έβαζε τιμωρία στο δωμάτιο και μάλιστα καλούσε τα παιδιά τους που έκλαιγαν για να δουν την κακοποίηση και να μάθουν πώς να συμπεριφέρονται.

«Δείτε τι κάνει η μαμά στον μπαμπά. Ο μπαμπάς είναι κακός άνθρωπος και πρέπει να πεθάνει. Αν έρθει κάποιος, θα πείτε ότι με βαράει», ακούγεται να λέει η γυναίκα σε ένα από τα βίντεο που κατέγραψαν οι κάμερες στο σπίτι τους.

«Είναι η χειρότερη υπόθεση που είδαμε ποτέ»

Το βρετανικό δημοσίευμα αναφέρει ότι ο άνδρας αποφάσισε να μιλήσει μετά από μια δεκαετία σε ένα γείτονα, γιατί φοβήθηκε για τα παιδιά του. «Αν δεν ήταν οι κόρες του στη μέση, δεν θα μιλούσε ποτέ», ανέφερε ανώνυμα ένας αξιωματούχος της αστυνομίας.

Μια μέρα, τον χτύπησε άγρια η σύζυγος και όταν εκείνος αντέδρασε, τον απείλησε ως εξής: «Πήγαινε στην αστυνομία και δεν θα σε πιστέψει κανείς. Μην ξεχνάς είμαι γυναίκα και εσύ άντρας. Αν θέλω, σπάω τον καθρέπτη με το κεφάλι μου και λέω ότι φταις εσύ».

Έτσι, ο Spencer εκμυστηρεύτηκε τα πάντα σε ένα γείτονά του κατά τη διάρκεια μπάρμπεκιου κι έκτοτε το νέο διαδόθηκε στη γειτονιά. Μετά από έναν άγριο καυγά λοιπόν, οι γείτονες είδαν την Sheree να σκάει τα λάστιχα του αυτοκινήτου του συζύγου και κάλεσαν στην αστυνομία.

Τότε, ο άνδρας παρέδωσε το υλικό από τις κάμερες και ιατροδικαστής εντόπισε άγριους τραυματισμούς σε όλο το σώμα του, ενώ μερικοί ήταν μόνιμοι.

Η γυναίκα μπήκε στη φυλακή και στην αρχή αρνήθηκε τα πάντα, ισχυριζόμενη πως η ίδια ήταν το θύμα. Ωστόσο, μετά τις καταθέσεις των παιδιών της και μετά την εξέταση των βίντεο από τις κάμερες, παραδέχτηκε τις πράξεις της.

Όμως, συνεχίζει να παρενοχλεί τον σύζυγό της, αφού μέσω δικηγόρων προσπαθεί ανεπιτυχώς να τον εμποδίσει να μιλάει δημόσια για να μην εκτεθεί. «Είμαι στο σώμα πολλές δεκαετίες, αλλά είναι η χειρότερη υπόθεση που είδαμε ποτέ. Η γυναίκα ακόμη και τώρα ενδιαφέρεται για τη γνώμη του κόσμου, παρά για το γεγονός ότι μπήκε φυλακή ή ότι δεν έχει σχέσεις με τα παιδιά της», δήλωσε ο δικαστής που χειρίστηκε την υπόθεση.