Για πρώτη φορά ούτε ένας ασθενής με Covid στο Νοσοκομείο Χανίων

Σημαδιακή η Τρίτη 2/4/2024 για το Νοσοκομείο Χανίων καθώς για πρώτη ημέρα τα τελευταία τέσσερα χρόνια δεν υπάρχει σε κλινική του νοσοκομείου ασθενής με Covid.

Όπως αναφέρει ο Διοικητής του Νοσοκομείου Χανίων Γιώργος Μπέας κάνοντας και έναν απολογισμό «σχεδόν τέσσερα χρόνια μετά την νοσηλεία του πρώτου περιστατικού covid στο Γ.Ν Χανίων (23 Μάϊου 2020 , 87 χρονος από την περιοχή της Κισάμου) είναι η πρώτη μέρα που στο νοσοκομείο μας δεν νοσηλεύεται κανένα περιστατικό Covid .

Αριθμός Νοσηλειών 2.833 (1.590 άνδρες – 1.243 Γυναίκες) , πάνω από 200 παιδιά , 18 Νεογνά – από ηλικίας 1 ημέρας.

Σεβασμός , Εκτίμηση και ένα Μεγάλο Ευχαριστώ μέσα από την Καρδιά μας σε ΟΛΟ το προσωπικό του Νοσοκομείου μας !

Το ανθρώπινο δυναμικό του Νοσοκομείου μας είναι ο κινητήριος μοχλός της εύρυθμης καθημερινής λειτουργίας και αποτελεί επίσης τον βασικό πυλώνα της αναπτυξιακής του δυναμικής.

Η συνεισφορά ΌΛΩΝ των εργαζομένων στην αποτελεσματική αντιμετώπιση της πανδημίας και της διασφάλισης της Δημόσιας Υγείας είναι ανεκτίμητη . Με όπλα την μεγάλη εμπειρία , την επιστημονική κατάρτιση και γνώση, σε συνδυασμό με την συνεχιζόμενη και αλματώδη ανανέωση του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού ανταπεξέρχονται με επιτυχία στην μεγάλη ζήτηση για ποιοτικές υπηρεσίας υγείας!»