ΒΙΝΤΕΟ – Ειρ. Τερεζάκη: “Δεν παραιτούμαι, στηρίζω το Δήμαρχο”

Με τη φράση αυτή, η αντιδήμαρχος Αποκόρωνα Ειρήνη Τερεζάκη έδωσε τέλος στα σενάρια που την ήθελαν να παραιτείται και να το ανακοινώνει στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ωστόσο, κατά την εισήγησή της, επιβεβαίωσε πλήρως ότι… “όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά”, δηλαδή, τα όσα αναφέραμε σε ρεπορτάζ πριν από λίγες ημέρες (δείτε εδώ) για επικείμενη παραίτησή της, σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες που είχαμε στη διάθεσή μας.

Το βέβαιο είναι πως μετά από αυτή τη συνεδρίαση του Δ.Σ. Αποκόρωνα, η παράταξη Κουκιανάκη εξακολουθεί να είναι αρραγής και ενωμένη.

Δείτε το βίντεο με ολόκληρη την εισήγησή της:

Σημ. Επειδή η κα αντιδήμαρχος αναφέρθηκε σε προσωπικό επίπεδο, η δική μας απάντηση είναι η δουλειά τόσων ετών για την προβολή του Αποκόρωνα, το γεγονός ότι ποτέ δεν έχουμε δώσει δικαιώματα από τα ρεπορτάζ μας, η αντικειμενικότητα και η εγκυρότητα του Apokoronas Life, που είναι κάτι διαφορετικό για την περιοχή μας.

Όσο για τα περί δημοσιογραφικής ιδιότητας… η εμπειρία όλων αυτών των χρόνων, μπορεί να μη μας έχει κάνει δημοσιογράφους, όπως το εννοεί η κα αντιδήμαρχος, αλλά σίγουρα μας έχει φέρει πιο κοντά στα προβλήματα του τόπου μας, τα οποία και παρουσιάζουμε με τη διάσταση που πρέπει.