Αποκόρωνας: Χωρίς την αντιπολίτευση η ενημέρωση για έργα στον Δήμο Αποκορώνου

Χωρίς την αντιπολίτευση όπως άλλωστε είχε ανακοινώσει έγινε η ενημέρωση για έργα στον Δήμο Αποκορώνου

Στην έναρξη της ενημέρωσης το απόγευμα της Πέμπτης, ο κ.Κουκιανάκης – μεταξύ άλλων – τόνισε πως έπρεπε να προηγηθεί η ενημέρωση από τις υπηρεσίες του Δήμου προκειμένου στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου να κατατεθούν συγκεκριμένες προτάσεις από τους επικεφαλείς των παρατάξεων.

«Βάση Νόμου δεν μπορούσε να γίνει σήμερα τακτική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. Σήμερα γίνεται η ενημέρωση και την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου η συνεδρίαση….
Σήμερα έπρεπε να είμαστε όλοι εδώ στο πλαίσιο της ανοικτής διαβούλευσης και να πούμε όλοι τις απόψεις μας…..Μετά την ενημέρωση οι επικεφαλείς μπορούν να φέρουν τις προτάσεις τους στο συμβούλιο που θα πάρει και την ευθύνη για το τι πρέπει να γίνει με τους δρόμους…» είπε ο κ.Κουκιανάκης.

Παράλληλα άφησε και αιχμές λέγοντας πως «δεν είναι στάση ευθύνης από την αντιπολίτευση να μαζεύονται προχθές να πάρουν απόφαση να μην έρθουν….Θέλετε να πάμε στο δημοτικό συμβούλιο να πάρουμε αποφάσεις χωρίς ενημέρωση;
Στην επιστολή τους στον πρόεδρο του συμβουλίου δεν αναφέρουν εσκεμμένα πως ήδη τους έχουμε ενημερώσει για την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου….Τους αφήνω στην κρίση του Αποκορωνιώτικου λαού….»

Ο Δήμαρχος Αποκορώνου τόνισε επίσης πως «θα κρατήσω την ηρεμία στον Αποκόρωνα με όποιο τίμημα και θα υπηρετήσω τον Αποκόρωνα που αγαπώ και αγαπάτε με όλους μου τις δυνάμεις».

Στην συνέχεια έγινε η ενημερωτική συζήτηση για το θέμα των έργων, ενώ ο κ.Κουκιανάκης είπε πως οι υπηρεσίες του Δήμου θα στείλουν όλα τα αναγκαία έγγραφα στις παρατάξεις προκειμένου να προετοιμάσουν και να καταθέσουν τις προτάσεις τους στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αποκορώνου την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου.