Αποκόρωνας: Συνεχίζεται η προεκλογική δραστηριότητα για την ΛΑ.ΣΥ

Με αισιοδοξία και μαχητικότητα συνεχίζεται η προεκλογική δραστηριότητα των υποψηφίων της «Λαϊκής Συσπείρωσης» σε χωριά, και σε χώρους δουλειάς.

 Κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης  με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Νικήτα Μελισσάκη πραγματοποίησε  περιοδεία στο εργοστάσιο της ΕΤΑΝΑΠ στον Στύλο.

Έγινε αναφορά στα προβλήματα των εργαζομένων, για  τον εφιάλτη της ακρίβειας σε βασικά προϊόντα διατροφής και  είδη  πρώτης ανάγκης, τα διόδια στον νέο ΒΟΑΚ που θα συρρικνώσει  ακόμα περισσότερο  το εισόδημα τους, την αύξηση των δημοτικών τελών που φημολογείται.

 Για την έλλειψη Δημοτικού Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών,  ώστε τα παιδιά των εργαζομένων να έχουν διέξοδο εξωσχολικής παιδαγωγικής, αθλητικής, καλλιτεχνικής κλπ.  δραστηριότητας.

Για τα ανύπαρκτα  έργα αντιπλημμυρικής και αντιπυρικής προστασίας των χωριών μας που είναι πιο αναγκαία από ποτέ, λόγω κλιματικής κρίσης.

Μοιράστηκε προεκλογικό υλικό και καλέστηκαν οι εργαζόμενοι,  να μην απέχουν στις εκλογές της 8ης Οκτώβρη,  να συμμετάσχουν μαζικά, ψηφίζοντας τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Για να έχει ο δήμος, την άλλη μέρα των εκλογών  περισσοτέρους αγωνιστές εκλεγμένους, κόντρα σε όλους εκείνους που το προηγούμενο διάστημα, έβαλαν πλάτη στην υλοποίηση της αντιλαϊκής πολιτικής, σε επίπεδο δήμου και περιφέρειας, στη λογική του “πάμε και όπου βγει”.

 Επομένως, ο Αποκορωνιώτικος  λαός έχει μια επιλογή: Να “πάει αλλιώς” στηρίζοντας παντού τα προοδευτικά ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης».