Αποκόρωνας: Οριστικά αυτός ο συνδυασμός δε θα κατέβει στις επόμενες Δημοτικές εκλογές.

Το γνωρίζαμε ήδη και περιμέναμε την επίσημη ανακοίνωση για τον συνδυασμό του Παντελή Καραγιαννάκη “Αποκόρωνας η Γη μας” ότι δε θα κατέβει στις επόμενες Δημοτικές εκλογές.

Με μια ανακοίνωση στα social media Αναφέρει:

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΙΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

Ομόφωνη απόφαση της παράταξη μας ‘’Αποκόρωνας η γη μας’’ είναι ότι, ο μόνος δρόμος για να αλλάξει σελίδα ο Αποκόρωνας οριστικά και να κατακτήσει το μέλλον που του αξίζει είναι η δημιουργία ενός αυτοδιοικητικού κινήματος με σύμπραξη – συνεργασία όλων των δυνάμεων που οραματίζονται ισόρροπη ανάπτυξη.

Η παράταξή μας προσπάθησε ολόκληρη την τετραετία για τα σύμπραξη της αντιπολίτευσης στο δημοτικό συμβούλιο. Όσες φορές αυτή επιτεύχθηκε είχαμε θετικά αποτελέσματα για τα συμφέροντα των συνδημοτών μας.

Με αφορμή τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές έγκαιρα η παράταξη μας, κάλεσε όλους όσους διαπίστωναν το τέλμα που έχει περιέλθει ο Δήμος την τελευταία οκταετία από την παρούσα δημοτική αρχή, για συνεργασία–σύμπραξη, ώστε ο Αποκόρωνας να απαλλαγεί από την πολιτική της αντιδημοκρατικής και αντιαναπτυξιακής πορείας του δήμου.

Με ευθύνη της παράταξής μας έγιναν συναντήσεις – διαβουλεύσεις, προτείναμε συζητήσεις για προγραμματική σύγκλιση και δημιουργία εκλεκτορικού σώματος για την ανάδειξη επικεφαλής, της νέας αυτοδιοικητικής κίνησης που θα προέκυπτε.

Κατά την διάρκεια των συζητήσεων της προγραμματικής σύγκλισης αποχώρησαν άτομα και παράταξη, χωρίς τεκμηριωμένη δικαιολογία, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν οι συνθήκες για πολυδιάσπαση, προς τέρψη της συμπολίτευσης, αφού το νέο εκλογικό σύστημα 43% +1 την ευνοεί.

Η κατάληξη αυτή μας οδηγεί στην μη συμμετοχή της παράταξης ‘’Αποκόρωνας η γη μας’’ στις επικείμενες δημοτικές εκλογές. Τα μέλη και η ψηφοφόροι της παράταξής μας δεν πρέπει να γίνουμε συνένοχοι στην διαιώνιση της σημερινής αντιδημοκρατικής και αντιαναπτυξιακής πορείας του δήμου.

Η πολυδιάσπαση ευνοεί την αποτυχία των αντιπολιτευτικών σχημάτων.

Στόχος μας ήταν και είναι η αλλαγή της αυτοδιοικητικής πολιτικής στο Δήμο και όχι μόνο η αλλαγή προσώπου, όπως διακηρύττουν οι νεοεμφανιζόμενες παρατάξεις.

Ας αναλάβουν πλήρως την ευθύνη, για την πορεία του δήμου την επόμενη δημοτική θητεία, όλοι όσοι, χωρίς τεκμηριωμένη πολιτική δικαιολογία, οδήγησαν σε τέλμα την προσπάθεια της παράταξής μας για συνεργασία – σύμπραξη, που η πλειονότητα των πολιτών του Αποκόρωνα το απαιτεί.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης «Αποκόρωνας η γη μας»

Ζουλάκης Νικηφόρος

Καραγιαννάκης παντελής

Κοντεζάκης Βασίλης

Μαρκογιαννάκης Παναγιώτης

Φρονιμάκη Αναστασία