Αποκόρωνας: Θέση για το θέμα της βεβαιώσης παραβάσεων της αστυνομίας από τον Παντελή Ματζοράκη

Κατόπιν συνεννόησης με τους καταστηματάρχες και όχι μόνο αλλά και κατoίκων Καλυβών προς αποφυγή παρεξηγήσεων, και σαν πρώην πρόεδρος του συλλόγου μας θα ήθελα να επισημάνω τα εξής:

H Eλληνική αστυνομία είναι στην υπηρεσία για την ασφάλεια του πολίτη και πρέπει να είναι καθημερινά έξω. Δεν πρέπει όμως να είναι μόνο για συγκεκριμένες παραβάσεις του κ.ο.κ. Με το να κόβει πρόστιμα στο γεροντάκι που πάει να ταΐσει τα ζωντανά του που είναι 500 μέτρα από το σπίτι του γιατί δεν φοράει κράνος η έχει φθαρμένα λάστιχα (που σίγουρα δε θα χει χρήματα να τα αλλάξει)η ζώνη.

Τον καταστηματάρχη που πάει να πάρει κάτι που του τελείωσε πάνω στη δουλειά 50 μέτρα πιο κάτω μέσα στο χωριό από τη φρουταρία η το χασάπη ενώ την ίδια στιγμή που υπάρχουν δεκάδες αμάξια παρκαρισμένα δεξιά και αριστερά με συνέπεια να είναι συχνό φαινόμενο το κυκλοφοριακό κομφούζιο στο χωριό μας, η σε κάποιο τρακάρισμα, φασαρία, κλοπή αντικειμένων, από λουόμενους την καλοκαιρινή περίοδο να παίρνουμε τηλέφωνο και να μας λένε ότι δεν έχουν περιπολικό η άτομα διαθέσιμα.

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων την αστυνομία τη θέλουμε στο χωριό μας και είναι απαραίτητη αλλά τη θέλουμε δίπλα μας και όχι από πίσω μας. ……

Παντελής Ματζοράκης