Αποκόρωνας: Αγανάκτηση για την υπόγεια διάβαση πεζών στον Καβρό

Αυτή είναι η μοναδική δημόσια υπόγεια πρόσβαση για αυτοκίνητα και πεζούς στην περιοχή του Καβρού. Είναι ο μοναδικός δρόμος για να μπορέσει κάποιος να διασχίσει με ασφάλεια την εθνική οδό

Είναι ο παράλληλος δρόμος της εθνικής οδού που χρησιμοποιούν οι μόνιμοι κάτοικοι αλλά και οι τουρίστες από την ανατολική πλευρά του Καβρού για να πάνε εκεί που βρίσκονται τα εστιατόρια, τα σουπερ μάρκετ ο φούρνος, χωρίς να είναι αναγκασμένοι να μπουν παράνομα στην εθνική οδό ή να την διασχίσουν πεζοί με κίνδυνο την ζωή τους ή να προκαλέσουν κάποιο ατύχημα.

Η μικρή γέφυρα γκρεμίστηκε το χειμώνα του 2020, μπαζώθηκε πρόχειρα με χώμα αντέχοντας μέχρι το 2021 που επαναλήφθηκε το μπάζωμα, με αποτέλεσμα πριν 5 μήνες να καταστραφεί ολοσχερώς από την κακοκαιρία για να φτάσουμε στην σημερινή κατάσταση!

Οι ντόπιοι έχουν αγανακτήσει με την ταλαιπωρία, η τουριστική σεζόν ξεκίνησε και οι πρώτοι επισκέπτες έφτασαν. Αναρωτιούνται: πότε θα κάνουν οι αρμόδιοι κάτι δραστικό; Όταν θρηνήσουμε κάποιον που θα έχει αναγκαστεί να περπατάει στην εθνική οδό;

Φυσικά, αυτή η εικόνα δεν αφορά μόνο τον Καβρό, αλλά και άλλα σημεία του εθνικού δικτύου, όπου υπάρχει τουριστική ανάπτυξη και δυστυχώς η κατάσταση με τις διαβάσεις πεζών είναι επιεικώς απαράδεκτη.