Αποκορωνιώτης: Του debate το κάγκελο και του εκλογικού κέντρου το εγκαίνιο!!!

αρχισαν τα όργανα με τις εμφανίσεις των υποψηφίων στα ΜΜΕ των Χανίων. Περιμένω με ανυπομονησία το ντιμπέι της Πέμπτης στη Νέα Τηλεόραση.

Εχω πάρει και γαριδάκια και βιοχυμ… Τους ακούω όμως που βγαίνουν και μεμονωμένα. Τους άκουσα όλους στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ.

Δεν άκουσα τον Μπάμπη και ελπίζω να οφείλεται σε λάθος, αφού ο Κωστής είπε ότι… τον Δήμαρχο τον παίζουν τα ΜΜΕ!

Αλλο είναι το θέμα μου όμως.

Ξαναείπε ο Κωστής για έρευνες -όχι μία δηλαδή- που έχει στα χέρια του και τον δείχνουν πρώτο στο Δήμο. Αν τις έχει, να τις δώσει στον Παπαζαχαρία να τις δημοσιεύσει, όπως προβλέπει ο νόμος. Αλλιώς αποτελεί αδίκημα και παραπλάνηση των ψηφοφόρων. Το άκουσα που το έλεγαν και σε ένα ραδιόφωνο στην πόλη.

Ακουσα όμως και τον Κουκλινό και τον Νικήτα. Ο Ανδρέας θέλει δουλίτσα ακόμη και είναι φανερό ότι έχει τρακ. Τα δύσκολα είναι μπροστά Κουκλινέ. Έρχονται και ντιμπέι.

Οσο για τον Μελισσάκη… δεν γίνεται πάντα να φταίει το κεφάλαιο βρε Νικήτα ακόμη και για τα κακά που συμβαίνουν στον Αποκόρωνα. Λίγο να αλλάξει το τροπάριο και μαζί με τον Ζώη είναι από τους πιο συγκροτημένους αυτοδιοικητικούς που έχουμε.

Και έρχονται και τα εγκαίνια και οι παρουσιάσεις.

Ο Μπάμπης την έκανε στο Δημαρχείο την κεντρική ομιλία. Κάτι σαν απολογισμός έργου ήταν και δικαίως ο τρόπος και ο τόπος που επέλεξε.

Αντε να δούμε τι θα πει ο Κωστής στη δική του παρουσίαση και ο Κουκλινός την Κυριακή… Να βγάλουμε τα συμπεράσματά μας.

Προς τον φίλο από τα… παραλιακά του Αποκόρωνα που σχολιάζει με το παραμικρό. Δεν είμαι από το Αμάρι… κρατάω από ορεινό χωριό του Αποκόρωνα, έτσι για να το γνωρίζεις. Αν πρόσεχες λίγο στους Αρμένους θα με έβλεπες!

Λίγο λοιπόν πιο χαμηλά τους τόνους, γιατί οι εκλογές αυτές έχουν να κάνουν με το αύριο και την ανάπτυξη του τόπου μας. Αν έχεις σε αυτό να σχολιάσεις κάτι με ευγενικό τρόπο έχει καλώς. Αλλιώς, το σταματώ εδώ.

Ο “Αποκορωνιώτης”

Υ.Γ. Ποιος είναι τελικά που φαίνεται στο βίντεο και τσιμεντώνει φρεάτιο στη Γεωργιούπολη;